Logga 5tips

Webbdesign & Grafik

2015-04-08 · Denna artikel finns i gruppen Reklam

Webbdesign & Grafiska lösningar

Evino erbjuder logotypdesign webbdesign för alla typer av organisationer, företag och föreningar. Vi tycker alla varumärken förtjänar en tilltalande grafisk profil. Förutom att ditt företagsnamn blir enklare att lägga på minnet kan även logotypen användas för att symbolisera företagets personlighet.

Logotypdesign

En logotyp ska vara enkel i sin design, tydlig och lätt att förstå sig på. Det är sällan värt att krångla till det i onödan, och det gäller verkligen logotypdesigner! Stilrent och enkelt är oftast den bästa vägen att gå.

Evino erbjuder professionell logotypdesign från 1899:- ex. moms. Det ingår alltid flera utkast/förslag, och självklart kan du även få din logotyp som ”vektor”. Vektorgrafik används ofta i samband med tryckmaterial, och i korta ordalag innebär det att bildfilen kan skalas om fritt utan att tappa i kvalitet. Genom att ha en vektoriserad variant av sin grafiska profil tillgänglig kan man vara säker på att både slippa krångel och att man dessutom får ett riktigt snyggt tryck på eventuella profilkläder!

Inte bara logotyper!

En grafisk profil är så mycket mer än bara ”loggan”. Allt material som används i marknadsföringen är lika viktigt, och ett vanligt grepp är att ha en tydlig röd tråd som går igenom alla dessa produkter. Det kan röra sig om visitkort, skyltar, mailutskick, kläder, sponsormaterial och mycket annat. Börja med att fundera över vilken ”känsla” du vill förmedla med ditt företag, och vilka era viktigaste nyckelord är. Nästa steg blir att ”formulera” detta i den grafiska profilen.

Hemsidor i WordPress

WordPress är världens mest använda system för att bygga hemsidor. Faktum är att över 50% av de hemsidor som görs i så kallade ”cms-system” är gjorda i just WordPress. Vad är då fördelarna? Först av allt kräver WordPress inga tidigare kunskaper inom programmering eller webbdesign. Du kan själv logga in på din hemsida och ändra texter, lägga upp nya bilder och editera nödvändigt material utan att vara ett proffs. Förmodligen är det just detta som har gjort att verktyget blivit så otroligt populärt världen över.

En smidig lösning

Vi levererar alla våra hemsidor tillsammans med inloggningsuppgifter, som kan användas ifrån vilken dator som helst. Kan det bli smidigare?

Välkommen att besöka vår webbplats för mer information om våra tjänster.

http://www.evino.secopyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.