Logga 5tips

Vet du hur man på bästa sätt applicerar en brun utan sol lotion?

2013-12-02 · Denna artikel finns i gruppen SPA och friskvård

Vet du hur man på bästa sätt applicerar en brun utan sol lotion?

Många provar brun utan sol lotion men finner det krångligt, att dom blir fläckiga eller till och med orange i färgen och ger upp redan efter första försöket. Vi kommer därför i den här artikeln ge dig några värdefulla tips på hur du lyckas med att applicera din brun utan sol lotion.

Se till att grunda med en bra peeling scrub för att ta bort döda hudceller och torr hud. Detta förbereder huden och gör den mjuk och jämn så att den kan ta emot brun utan sol lotionen på bästa sätt. Torka huden ordentligt och applicera därefter brun utan sol lotionen som en vanlig hudlotion över hela kroppen, ett bra tips är att torra områden som armbågar och fötter med lite vanlig hudlotion först för att de inte ska suga åt sig för mycket brun utan sol lotion och därmed bli mörkare än resten av kroppen. När du smort in hela kroppen, tvätta av händerna och ta därefter lite handcreme i händerna. Dra samtidigt som du smörjer in dina händer ner brun utan sol lotion från armarna försiktigt över händerna. Detta gör att du slipper få ett för ljust eller för mörkt resultat på händerna vilket är ett vanligt problem. Försök att ha lite tålamod – det kan vara värt att ge det några försök för att lyckas få den perfekta färgen. Många brun utan sol produkter är även vårdande för huden och blir som en hel kroppsbehandling. Brun utan sol är också ett sätt att http://www.solasmart.nu  och är dessutom ett bra sätt då du sparar din hud genom att inte utsätta dig för farlig UV strålning.
Lycka till med din brun utan sol applicering!

Brun utan sol?

Brun utan sol? När solen försvinner från våra nordligare breddgrader kan det vara lockande att ge sig själv en fräsch och skimrande guldton på huden. Det kan vara lite trix innan man vet hur man på bästa sätt applicerar brun utan sol lotion men träning ger färdighet. Lycka till!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.