Logga 5tips

Sökmotorkonsult Göteborg

2014-01-18 · Denna artikel finns i gruppen Service

Nu har du chansen att lära dig mer om ditt företag på internet, för hur din synlighet kan optimeras med din webbsida och vilka verktyg du kan använda för sökmotoroptimering. Cleverclick har arbetat med sökmotoroptimering internationellt men har nu etablerat sig i Göteborg och Ingenjörsgatan. Adressen är säkerligen känd för flera andra entreprenörer i Göteborg och det finns en anledning till vår nya adress då vi ser ett samarbete och ett fokus i gänget som etablerat sig här och jobbar åt samma håll med flera intressanta tjänster.

Sökmotoroptimering har sedan flera år varit en smutsig bransch men vi arbetar för att man gör rätt och vinner i en långsiktighet och strategiskt tänk där kunden alltid får tillbaka sin investering och går in i våra avtal med en vinst från början, lär sig mer om sin bransch på internet och kan mer efter att vi arbetat färdigt med webbsidan.

Sökmotoroptimering är något vi arbetat med sedan 2002 utomlands med svenska kunder och vi var tidigt ute där vi etablerade oss i Grekland som webbyrå och sökmotorkonsult. Idag har vi arbetat fram strategier och grundläggande åtgärder i vår process för hur vi åtgärdar våra kunders webbsidor och digitala synlighet.

I grunden etablerar vi en förståelse för hur kunden arbetar, vilka tjänster man erbjuder och vilka kunder man riktar sig mot. Vi ser på hela målgruppen och drar upp strategiska riktlinjer för hur den digitala plattformen bör fungera. Vi tar fram åtgärder och ser på vilka resurser man har, etablerar tankar om deras egen utveckling och kunskapsnivå för att ta över arbetet efter vi släpper greppet då kunden hejt hjälper sig själva med nytt tänk, nya strategier och lär sig dagligen av sitt eget arbete men mest analyserar sina kunders eget beteende för att möta upp behov och mäta det med rätt verktyg.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.