Logga 5tips

Garanterat bra köp

2014-11-22 · Denna artikel finns i gruppen Bil och motor

Om du är i stånd att köpa nya vinterdäck för den kommande vintern, så skulle jag rekommendera att du tittar in på Vianor eller deras hemsida. Du kan köpa däck där online och ett val av dubbfria däck från Nokian Tyres eller andra leverantörer. Om du väljer ett par däck från Nokian Tyres så ingår deras Hakkaskydd som är en däckgaranti för dina däck där de erbjuder assistans service om det skulle hända något med dina däck under de närmsta 12 månaderna. De erbjuder också hyrbil eller valet att ta tåg, taxi eller flyg om omständigheterna skulle vara sådana, samt att det täcker också utgifterna för dina medpassagerare. Detta kan snabbt spara en massa pengar om olyckan skulle vara framme och gör valet av ett par Nokian Tyres dubbfria eller dubbdäck som ett klart bra val.

Däck kan köpas online med fri frakt eller från deras 97 verkstäder som finns runt om i landet. Betalning kan ske med kort eller med delbetalning. Om du besöker Vianors butiker så kan du även göra delbetalning, samt att du kan få dina däck skiftade och förvarade. De erbjuder också bilservice samt en hel del annan service för din bil. Jag har själv använt Vianor en hel del eftersom vår firma utnyttjade dem för alla byten och förvaring av däck, men jag har sett att jag har nu också börjat lägga ut en hel del service på dem, som byte av avgassystem samt bilbatterier. De är snabba och duktiga och kan utföra auktoriserad service av din bil, så att du slipper köa i flera veckor hos din bilhandlare för att få service hos din märkeshandlare. Fördelen för mig har varit att jag har byggt upp en relation med dem, eftersom jag numera besöker dem 3-4 gånger per år. Hos min märkeshandlare så var det max en gång per år, samt man lämnade nyckeln i kassan på morgonen och hämtade bilen på kvällen och hade ingen aning om vem som hade tagit hand om din bil. Jag måste säga att under alla år så såg jag inte eller visste namnet på någon av de som hade servat min bil. På Vianor på den verkstaden så känner jag alla, förutom kanske någon extra arbetare.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.