Logga 5tips

Varför är Howardsoffor så populära?

2017-04-18 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

En snygg soffa kan göra stor skillnad i ett vardagsrum, eller var man än väljer att ställa den. Med rätt möbler kan man ge ett lyft till rummet, skapa en atmosfär och poängtera sin personliga smak och stil. Men samtidigt så måste ju soffan vara skön att sitta i, det är hela syftet med att ha den. Allt detta klarar Howardsoffan av att uppfylla.

Det finns vissa kännetecken som gör att man direkt känner igen en Howardsoffa. Framför allt är det benens utformning som är unik. De är svarvade som en liten boll och lätt böjda, för att sedan avslutas med något som påminner om en liten tallrik eller skål. Det är hjulen som gör det lättare att placera och flytta soffan vid behov. Något annat som är typiskt Howard är de veckade armstöden, och den klassiska elegansen. De är inte så stora men fyller sin funktion väl.

Dessa soffor började produceras för nästan tvåhundra år sedan, men har idag utvecklats till en modern och mycket bekväm möbel. Det finns olika modeller att välja mellan, och även Howardfåtöljer. Detta gör det möjligt att ha en hel soffgrupp i stil Howard, vilket kommer att bli fokus i rummet med en gång.

Howardsofforna är mjuka och inbjudande, det är en plats där man gärna sitter lite längre. Vissa modeller är svängda, vilket gör det lättare att sitta tillsammans och prata. Man kan också lägga sig och se på TV här, speciellt med varianten som har schäslong på ena sidan. En nackkudde sitter inte heller illa, Howardsofforna handlar om total relax och komfort.

Troligtvis är det just denna kombination av elegans och bekvämlighet som gjort att Howardsofforna fortsätter att ligga högt upp på listorna. Man sitter verkligen skönt, både de som föredrar att sitta rakt upp och ner men även de personer som tycker om att kura ihop sig i soffhörnet. Genom att lägga till en fotpall i matchande tyg och stil så blir det hela ännu bättre. Många modeller har avtagbar klädsel för att lättare kunna hålla rent.

Allt från de svängda och svarvade benen till de mjuka kuddarna och nackstödet, har planerats för att ge allt det man önskar av en soffa. Snygg och bekväm med flera olika tyger att välja mellan, så att alla kan hitta just den modell som de önskar. Detta är Howardsofforna i ett nötskal, fortfarande lika populära efter så många år på marknaden.

Nyckelord: ,


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.