Logga 5tips

Upplev semestern på hjul med Vinslövs Fritidscenter AB

2017-12-16 · Denna artikel finns i gruppen Resor och semester

Drömmer ni att rymma vardagsstressen och bara ta er an vägen med vad ni får plats med i bilen? Att slippa stressa med att boka boende i förtid, hinna med linjetrafik och gå efter någon annans schema. Vi har lösningen!

Vad får jag ut av att campa på semestern?

Fördelarna från att uppleva semestern med husvagn eller husbil är stora! Man slipper boka boende, incheckning och utcheckning. Med ert camping-fordon så bestämmer ni själva vart ni vill bo, när ni vill komma fram och när ni ska åka därifrån. Linjetrafiken och jobbiga resmålsbokare är ett minne blott, ni tar er själva framåt i världen och ni kan åka till precis vilket resmål som helst, oavsett om det ligger nära enn busshållplats eller tågstation!

Vilka är Vinslövs Fritidscenter AB?

Vi på Vinslövs Fritidscenter AB har arbetat inom branschen i över 20 år och har, med hjälp av våra härliga medarbetare, samlat en omfattande kompetens och erfarenhet som vi gärna erbjuder för att hjälpa er hitta rätt fordon för era behov. Är ni en familj med två små barn så behöver ni nog lite fler bäddar så att det inte blir något bråk om vem som ska ha en egen säng men är det vuxna barn som hänger med på resan så spenderar dem kanske mer tid på klubbarna än hemma hos mamma och pappa. Vi har över 1 500 nöjda familjer som rullar på vägen med minst ett av våra fordon!

Vi är stolta återförsäljare av flera välkända märken på marknaden som Kabe, Al-ko, Adria, Hymer och många fler.
Med ett brett sortiment är vi säkra på att vi kan hitta något som passar dig!
Är ni ute efter tillbehör till ert camping-fordon så har vi flera svenska leverantörer som leverar produkter av högsta kvalité.

Har ni funderingar kring ert första köp eller vill ni sälja ert nuvarande camping-fordon? Kom gärna förbi våra lokaler, ta en kopp kaffe, så kan vi gå igenom lite mer vad som är bäst för just er.

Vi finns här, på e-post och i våra lokaler i Vinslöv.

Dolinvägen 1, 288 34 Vinslöv
info@vfc.secopyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.