Logga 5tips

Testa datingsidor gratis innan du bestämmer dig

2014-01-10 · Denna artikel finns i gruppen Kärlek och bröllop

Att få testa något gratis är det bästa sättet att använda sig av för att känna om produkten eller tjänsten är passande nog att betala för. Det är därför som många klädbutiker online som erbjuder gratis frakt och gratis retur inom 30 dagar. Det är också därför som datingsidor i mycket stor utsträckning erbjuder sin tjänst gratis – i alla fall till viss del.

Det finns flera olika datingsidor på nätet (Läs om dem här) och de allra flesta erbjuder gratis abonnemang på ett eller annat sätt.  Detta för att man som nybörjare ska kunna testa på deras sida och avgöra om den är värd att betala för.  Generellt finns det två olika sätt som de erbjuder gratis abonnemangen.

Antingen får man som ny kund fullt inträde till sidan men detta under förutbestämd avgränsad tid. Det betyder att man kan skapa en profil där man presenterar sig och kan därefter ta kontakt med övriga medlemmar på forumet. Detta är det mest gynnsamma sättet för medlemmarna eftersom man då exakt vet vad man sedan betalar för. När sedan provtiden börjar ta slut får man erbjudande om att betala och kan då ha kvar sin profil m.m.

Det andra alternativet är att få tillgång till sidan under obegränsad tid. Men då ligger begränsningen i funktioner. Man kanske inte kan skicka mer än ett visst antal meddelanden per dag eller är begränsad till att enbart se delar av profilerna på de övriga medlemmarna. Var begränsningarna sitter är mycket olika från sida till sida. Fördelen med detta är att man kan träffa någon utan att behöva betala en krona men man gör det samtidigt svårare för sig än vad det behöver vara.

Mer information om att testa datingsidor gratis går att läsa om på datingsidor24.nu. En sida som både ger konkreta råd inför att man ska söka efter sin kärlek online och även jämför de större datingsidorna som finns.

Datingsajter

LYCKA TILL MED DIN DATING!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.