Logga 5tips

Tappa inte en potentiell affär.

2015-06-01 · Denna artikel finns i gruppen Service

Rot och Rut har skapat många nya företag.

I Sverige har det eskalerat gällande företagande. Ett flertal mindre bolag har bildats varav en del är 1 – 2 mans företag.

Internet handel har också gjort att företag utvecklas och breddar sin verksamhet.

 

Internet har också gjort att du kan till stor del kan sitta var som helst i landet och fördela jobb till ex servicetekniker på en specifik ort.

Gemensamt för Alla Företag är att det krävs kunder, någon som efterfrågar deras produkter eller tjänster.

Det har tex bildats nya företag inom

* Städ

* Byggare/snickare

* Trädgårdsskötsel

* Rörmokeri

* Hälsokost

Att tillhandahålla personal som kan vara tillgänglig för att svara i telefon under dagtid är i många fall kostsamt.  Många kunder letar upp företaget via Hitta eller Eniro, ringer för att få en prisuppgift eller för att boka en tid.  Blir man bemött av en telefonsvarare, eller ännu värre, ingen som svarar, då ringer man till nästa företag.

Vi har gått in i en tidsanda där allting skall ske så fort som möjligt, svar här och nu.

Får man ett trevligt bemötande i telefon, svar på lite frågor, kanske en tidsbokning om man önskade det, då ringer man inte vidare.

Det få är medvetna om att väldigt ofta är ett callcenter som svarar. Hjälper dig till rätta, får dig att tro du är på kontoret hos ”AB Elektriska”.

Hjulen snurrar i vårt samhälle, ibland ser vi inte alla hjulen, de bara finns där!

 

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.