Logga 5tips

Stor skillnad i pris för profilkläder

2016-05-19 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Profilkläder är kläder om företag låter sina anställda bära för att därigenom få reklam. Det kan exempelvis vara jackor, tröjor eller kepsar med företagets logga eller slogan på. Ett mycket billigt sätt att visa upp företagsnamnet i olika situationer.

Som företag gäller det däremot att verkligen jämföra pris på klädtrycket.

En klädsida genomförde strax innan jul en mindre jämförelse av klädtryck och såg då stora skillnader mellan olika företag men även stor skillnad på vilken väg man bör gå för att hitta bästa priset.

Enligt artikeln är det viktigaste att vända sig till rätt leverantör. Som privatperson bör man söka efter tryckerier som specialiserat sig mot just privatpersoner eller mycket små företag. Här handlar det oftast om mycket små upplagor. Den som ville ha tryck på en enda jumpsuit kunde få detta utan att det för den skull blev allt för stora kostnader. I detta fall kostar varje enhet ganska mycket men med tanke på att man bara vill ha en jumpsuit så blir priset helt överkomligt.

Är det istället företag som vill ha stora upplagor så bör de vända sig till större tryckerier som just har företag som deras främsta kunder. De bygger upp tryckeriverksamheten på ett annat sätt. Här betalas vanligtvis en hög startavgift på upp till någon tusenlapp. Men då kostar i gengäld varje enhet betydligt mindre. De som beställer större upplagor tjänar därmed på att gå denna väg för att få ner genomsnittpriset per enhet med tryck.

Datingsajter

Hel och ren på jobbet med snygga profilkläder gör att personalen känner sig stolt.

Det andra som är väldigt avgörande är storleken på trycket och om man vill ha svart/vitt eller flerfärgstryck. Här gäller det alltså att i första hand tänka över sin budget och bestämma sig för vad som önskas. Men sedan handlar det mycket om att jämföra.

För privatpersoner går det överlag att spara några tio på ett tryck på men när det kommer till företag som beställer stora volymer finns tusenlappar att spara.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.