Logga 5tips

Sportbilar med sommardäck på facebook

2014-05-13 · Denna artikel finns i gruppen Däck och fälgar online

Det publiceras klart fler bilder när det är soligt på facebook, så det har märkts att solen har skinit och det har blivit vår. Det har varit mycket bilbilder från kaféer, där sportbilar med sommardäck visas upp. De flesta vill lägga upp bilder som visar sig själva i situationer som ser bra ut och som andra skulle vilja uppleva. Det har blivit otroligt populärt med ”selfies”, dvs. bilder tagna på en själv. Oftast i situationer då de ser bra ut eller är i en smickrande omgivning. Det samma gäller de som ”checkar in” dvs. registrerar var de är, t.ex. på någon restaurang, bar eller flygplans lounge. När någon lägger upp bilder på bilar, så är de alltid rena och ser lyxiga ut. Nu på våren så är det klart fler rena bilar och flera sportbilar uta på gatorna. Det är fortfarande lite tidigt för båtbilder och det känns som motorcyklarna inte har kommit ut på allvar. Festbilder är självklart alltid populära att lägga upp och semesterbilder. Det ser alltid ut som att alla har ett fantastiskt liv.

Det känns som om man håller kontakt med alla, eftersom man vet vad de gör och var de är i världen. Risken är väl att man mer och mer sällan pratar med sina vänner, speciellt om de inte är i den närmaste kretsen av vänner. Facebook är fantastiks sätt att dela bilder mellan familj och vänner. Bilder på ens barn, kan ses av både familj och vänner utan att behöva skicka dem, eller visa dem fysiskt. Alla ens vänner kan också följa med i vad som händer. Men detta grupptryck på facebook gör ju att man vill snabbt få bytt till däck, man vill få båten i vattnet så tidigt som möjligt, man vill kunna visa upp att man är i form och ser bra ut på sina selfies. Detta skapar ett socialt tryck på många. Det borde finnas en funktion där man kan se vilka vänner som lägger upp lite bilder och som inte uppdaterar sin status väldigt ofta, dessa är nog de vänner man ska ringa och höra att allt är ok. Om livet inte leker, så är nog inte facebook den bästa vännen.

Läsa mera på Nokian Tyres’ däckblogg: http://dackblogg.se/dack/kopa-dack/

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.