Logga 5tips

Spara pengar genom att handla färgpatroner till skrivare på nätet

2013-09-01 · Denna artikel finns i gruppen IT och teknik

För att få de bästa utskrifterna finns inga genvägar – man måste använda sig av bra färgpatroner till skrivare. Det kan emellertid rätt snabbt bli dyrt att köpa färgpatroner till skrivare av originalfabrikat.

Men det finns sätt att komma billigare undan, vilket torde vara ytterst välkommet både för företag och privatpersoner. Den absolut enklaste vägen är förmodligen att beställa kopior på nätet. Vissa skrivare är dock utrustade med ett chip som gör att de inte går att använda med annat än just original färgpatroner till skrivare. Men det går lyckligtvis att komma runt det här problemet och därmed avsevärt sänka dina kostnader för färgpatroner till skrivare.

Det har alltid varit viktigt att få rätt färger på sina bilder.

Det har alltid varit viktigt att få rätt färger på sina bilder. Förr valde man bland olika filmrullar för att få bra kvalité, idag väljer man bland bläckpatroner. Det är inte nödvändigt att köpa dyra originalpatroner utan nu för tiden finns det andra leverantörer som har bläckpatroner av hög kvalité.

Räcker ibland att vara envis
Om du använder färgpatroner till skrivare som inte är originaldelar, kan skrivaren ibland säga ifrån. Ofta går det dock att komma runt problemet genom att helt enkelt starta om skrivaren efter installation av de nya patronerna. Andra gånger räcker det med att vara envis och hålla nere utskriftsknappen en längre stund så ger den med sig.

Det här är dock jobbigt. För att slippa de problemen kan du köpa ett nytt skrivarhuvud som funkar med alla typer av färgpatroner till skrivare.

Välj en pålitlig leverantör
Det är emellertid mindre smart att välja vilka kopior som helst. Vissa är nämligen rent skräp som mycket väl kan förstöra din skrivare och då har du ju knappast sparat några pengar.

Nej, ska du köpa färgpatroner till skrivare från en tredjepartstillverkare är det alltid säkrast att välja en välrenommerad leverantör med gott rykte. Det går ofta att hitta rikligt med omdömen om de olika leverantörer på nätet. Det finns också ett stort antal bloggar som regelbundet skriver om ämnet och sätter betyg på olika nätbutiker.

Jämför olika handlare
Som alltid annars när man köper något är det smart att jämföra olika handlare. Ska du beställa större volymer kan du till och med ringa direkt till en leverantör och fråga om de kan ge dig en bättre deal än konkurrenten.

One Response to “Spara pengar genom att handla färgpatroner till skrivare på nätet”

  1. Spara pengar genom att handla färgpatroner till skrivare på nätet | Skrivarfärg says:

    […] See the original post here: Spara pengar genom att handla färgpatroner till skrivare på nätet […]copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.