Logga 5tips

Spara på din semesterbokning!

2013-06-27 · Denna artikel finns i gruppen Resor och semester

Den tiden på året som de flesta ser fram emot är den tiden då vi får koppla av och njuta av en skön semester. Det är något som man planerar noga i förtid.

Vad ska man hitta på, vart ska man åka någonstans, när och hur, osv. I Sverige är det vanligt att man väljer att åka utanför Sveriges gränser till en varmare plats med sol och hav. Ibland behöver man även en short break för att komma bort alla vardagliga ting och tankar. Då kan man välja att åka på t.ex. en weekendresa till en stor stad och se sevärdheter, äta god mat, shoppa loss och umgås med nära och kära.

Dock ser man allt oftare att människor väljer att stanna hemma för att priserna på resor kan stiga över ens budget. Detta ska inte behöva stoppa dig från att åka på en drömresa. Ett bra sätt att få ner priset en del är genom att se om det finns några bra erbjudanden, rabatter eller kampanjer som du kan ha användning av när du gör din bokning. Det kan vara allt från ett paketerbjudande, familjerabatt, säsongskampanj, sistaminuten-resa  eller liknande.

Det är ett enkelt och snabbt sätt att spara en peng. Även om det kanske handlar om en mindre summa kan den bli stor i längden. I dagens värld betalar människor mer än vad de egentligen borde. Det gäller att förhandla och ta det extra steget. Även i vanliga fysiska butiker går det att förhandla mer än vad man tror. Vissa människor är bra på det medan andra mer osäkra, därför är det bra att det finns koder och andra möjligheter på nätet så att alla får sin chans.

Det finns olika rabattsidor ute i den virtuella världen som erbjuder listor sammanställda av alla aktuella erbjudanden som finns där ute, även inom rese-området. Så hittar du t.ex. alla Fritidsresor kampanjer och Ving erbjudanden hos rabattkodrea, en sida som erbjuder människor en chans att spara på sin online köp, resor och utflykter. Varför betala mer när man kan betala mindre! testa du också nästa gång du köper eller bokar något. Lycka till!

Semester på Gran canaria Maspalomas

Semester på Gran Canaria, stranden i Maspalomascopyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.