Logga 5tips

Snygga underkläder – inte nödvändigtvis en dyr affär

2014-08-19 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Vem vill inte känna sig lite extra fin med snygga, nya underkläder då och då? Precis som med övriga klädesplagg följer underkläder aktuella trender och det är kul att hänga med modet, även om ekonomin inte tillåter att några stora summor i budgeten ägnas åt just underkläder.

Snygga underkläder behöver inte vara dyra, tvärtom – du kanske hittar dina absoluta favorittrosor i en affär som säljer dem för 59 :- medan de tre gånger så dyra trosorna i butiken på andra sidan gatan inte alls faller dig i smaken. Att följa modet och kassera trosor eller andra underkläder som inte riktigt motsvarade förväntningarna om passform eller storlek känns dessutom snäppet lättare om du inte har spenderat hundratals kronor på dem.

”Man får det man betalar för” stämmer i de flesta fall, men med varor som underkläder är kvaliteten mycket god även i billigare underkläder. Om du investerar i en dyrare bh går det alldeles utmärkt att kombinera den med ett billigare par, men lika snygga, trosor!

Snygga trosor

Om en halvgenomskinlig kjol används är det synnerligen viktigt att det finns ett par snygga trosor under.

Hitta den bästa trosdealen

Många återförsäljare har mer eller mindre permanenta erbjudanden som ”köp 3 betala för 2” eller ”köp 2, få den billigaste på köpet”. Dessa erbjudanden är en guldgruva för dig som är på jakt efter ett större antal trosor på samma gång. Trosor i flerpack är ofta även de billigare än att köpa samma antal trosor av motsvarande modell var för sig. Om du har hittat en snygg modell och köpt ett par av den tidigare lönar det sig att köpa ett flerpack vid nästa köptillfälle.

I reatider finns ofta lådor eller ställ med underkläder på rea. Dessa kan ibland se något kaosartade ut, men var inte rädd att botanisera bland det som finns – här kan du hitta bh:ar och trosor som tidigare kostat upp till dubbelt så mycket (eller mer) och som nu säljs betydligt billigare t.ex. för att det bara finns ett eller ett fåtal exemplar kvar. Leta bland reavaror kan med fördel den som använder mycket små eller mycket stora storlekar göra eftersom dessa storlekar ofta är de som blir kvar.

Nyckelord: , , ,


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.