Logga 5tips

Sälja domännamn och andra it-versamheter

2015-11-17 · Denna artikel finns i gruppen IT och teknik

Det finns många där ute som tjänar enorma pengar på att sälja domännamn. Många av er känner till Icloud men känner inte till affären bakom det hela. Om jag säger så här, Apple kom inte billigt undan. Rykten säger att de fick satsa 28 miljoner för att få ägarrätten över just det domännamnet(Icloud.com). Xcerion som var företaget som ägde namnet innan kan säkert ha gjort en enorm vinst bara genom att lägga sina drag rätt.

Det finns även domännamn som sålts för ännu större summor. Närmare 13 miljoner Dollar. Kan ni förstå hur mycket det är?

Har ni en dröm om att kunna sälja domännamn och andra it-verksamheter för sådana summor är det bara att börja i tid.  Jag har därför skapat en helt ny och unik plattform för just dessa ändamålen. Ta gärna en titt förbi och se vad ni tycker. http://www.jallo.se

Det är  en auktionsplattform där du som användare kan buda på olika projekt du tycker är intressanta. Du kan även se till att sälja av dina egna domäner och få en liten slant. Så se till att börja sälja domännamn och andra i-verksamheter så som hemsidor och appar.

 copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.