Logga 5tips

Synliga reklamflaggor för kontor och butik

2013-02-20 · Denna artikel finns i gruppen Flaggor och beachflaggor

Varje företag måste jobba med olika former av reklam för att få sitt varumärke att synas. Ofta så handlar det om att göra folk uppmärksamma om ens logotyp och tjänst och det här är ett arbete som måste fortgå kontinuerligt under en längre tid. För att märkas på ett konstant och tydligt sätt så kan man använda sig av reklamflaggor i olika format. Det här är flaggor som är bra för att visa folk vägen och för att befästa sin närvaro lokalt och då man är ute på besök på mässor och hos andra företag.

Små flaggor

När man talar om reklamflaggor så kan det innebära allt från mindre vimplar till flaggor i stort format som hissas på flaggstänger flera meter uppe i luften. Det finns även mindre format som är väldigt praktiska då man inte har plats med en verklig flaggstång. För butiker och kontor som ligger längs en vanlig stadsgata så kan den här typen av flaggor vara ett bra sätt att synas på. Man hänger helt enkelt sin flagga längsmed husväggen så att den pekar utåt och syns på långt håll. En annan typ av liten flagga som blir alltmer vanlig är bilflaggan. Precis som man kan fästa magneter och måla reklam på en bil så kan man fästa flaggor vid backspeglarna eller vid framrutor. Det här är ett kul och annorlunda sätt att synas bättre i trafiken och dessutom så förstör man inte bilen men denna typ av flagga.

Flaggorna som syns bäst

Flaggorna som syns bäst är de som står eller hänger på rätt plats med en design som är tydligt. Innan man beställer reklamflaggor till sitt företag så ska man vara noga med att tänka igenom hur dessa ska användas. Det kan ju vara så att man vill ha lite olika format med bordsflaggor för möten, vanliga flaggor till gräset utanför kontoret, och beachflaggor för speciella eventdagar. Dessutom så ska man betänka hur de stora flaggorna kommer att förbli i ett öppet läge även då det inte blåser. Med rätt typ av flagga så får man maximal exponering oavsett det väder som råder.

Rätt design och format

Det finns företag som är proffs på att ta fram flaggorna som syns och märks på rätt sätt. Det här är företag som kan hjälpa dig med allt från design till rätt typ av flaggstång. Dra nytta av den kunskap som flaggdesigners har och betänk hur företagets logga och färger kan omvandlas till reklamflaggor som folk kommer att lägga märke till. När man väl har skapat sin design så kan man fortsätta att samarbeta med flaggföretaget som kan se till att man alltid får nya fräscha flaggor till olika slags event. För att få inspiration så kan man alltid tänka till lite extra då man ser vad andra företag har gjort och sedan försöka toppa detta med en design och ett format som är ännu bättre.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.