Logga 5tips

Presenter för honom

2013-04-02 · Denna artikel finns i gruppen Klockor

Då det handlar om gåvor så är män precis som kvinnor, de vill gärna ha något som är användbart och inspirerande men de vill inte be om det. Om du funderar på lämpliga presenter för honom så ska du inte fråga din pojkvän, pappa, bror eller kompis vad han vill ha. Det här kommer för det mesta att leda till ett svar som inte ger dig någon praktisk vägledning. Sök istället efter coola prylar online, för coola gadgets det gillar han!

Pojkvännen

När man ska ge en present till en pojkvän så är det viktigt att tänka på hur länge man har varit tillsammans. I en ny relation så kan det minst sagt kännas torftigt med ett par underbyxor och några tubsockor. I förhållanden som har varat lite längre så kanske man ser den här typen av presenter som fullkomligt normala och mycket välkomna då det handlar om saker som han inte gillar att skaffa själv. Varför inte spexa till det litegrann? Kör på strumpor som värms med batterier eller boxershorts med ett humoristiskt tryck. Om det ska vara lite mer avancerat så kan en cool pryl vara en bättre idé och den passar oavsett hur länge man har varit ihop. Det finns klockor för män som går baklänges och som kan vara riktigt roliga för den som har den här typen av humor.

Pappa

Pappa gläder man enkelt för han kommer att bli glad vad man än kommer med. Nu kan man dock skilja verklig glädje från artighet och om du ger honom en present som är lite mer än vad han hade tänkt sig så är det klart en hit. Kanske är det dags att ni går på en konsert tillsammans. Ge bort biljetten med ett par mysiga tofflor som är sköna att ha på sig hemma då golven är kalla. Om din far alltid drömt om en båt så kan du ju ge honom en radiostyrd version till dess att du blir miljonär och kan ge honom en egen yacht.

Bror

Till en bror så kan man i stort sett ge det som man ger till en far. Han vill antagligen ha någon elektrisk pryl eller något som fungerar tillsammans med en gadget som han redan har. Gå ihop med andra syskon eller föräldrar för att få in lite mer pengar till en present som han verkligen kommer att gilla. Satsa på något som passar väl ihop med hans intressen. En kamera för den som är intresserad av bild och film och ett tält till den som gärna ger sig ut i det vilda.

Vän

En vän kan också vara en person som man vill skämma bort med en present för att visa hur mycket man uppskattar vänskapen. Tänk på att presenter till manliga vänner, då man själv är kvinna, inte får ge fel signaler. Du bör inte bli alltför privat och det särskilt inte om han har en flickvän som kan tänkas bli svartsjuk. Kör på något enkelt men kul som du finner i en gadgetbutik online.

Klocka på fasad

Vacker klocka på fasad. En gadget som inte går av för hackor..copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.