Logga 5tips

Praktiska sängbord för varje sovrum

2017-10-29 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

Ett sängbord är alltid bra att ha. Här kan du lägga ifrån dig boken eller stickningen, allt efter vad du tycker om att göra i sängen. Många har en liten lampa så att de slipper använda den starka takbelysningen. Väckarklockan och ett glas vatten brukar också få plats.

Det finns många snygga sängbord på marknaden i dag. Alla kan hitta ett som passar perfekt till varje sovrum. Ett bord i samma stil som sängen kan vara trevligt, men inte helt nödvändigt. Du kan alltid välja ett som matchar men som inte är exakt likadant i färg eller utformning.

Olika storlekar och utformning

En del sängbord har ett litet skåp under där du kan ställa in flera saker. Kanske böcker och tidningar som du tycker om att läsa innan du sover. Eller andra saker som är privata, och som du vill ha separat från resten av hemmet. Sedan finns det praktiska sängbord med lådor, antingen en enda eller flera stycken. Många använder dessa till kläder och annat som hör samman med ett sovrum. Mediciner, fjärrkontroll eller andra små saker som inte får komma bort.

Höjden på sängbordet kan också variera. Du ska ju kunna komma åt dina saker från sängen. Så om denna är hög kan det bara bäst att också nattduksbordet är relativt högt. Om sängen å andra sidan är låg så anpassar du bara bordet därefter. Det viktiga är att du kan slappna av och njuta av din sömn. Att allt du behöver finns inom räckhåll.

Vissa tycker det är mest praktiskt med ett sängbord som hänger direkt på väggen. Därmed kan du sätta upp det på exakt höjd, så det kan passa ihop med alla sorters sängar. Det är också lättare att städa golvet, eftersom du inte behöver flytta ut möblerna varje gång du ska dammsuga.

Snygga sängbord som är funktionella

Tack vare det stora utbud av sängbord som finns, speciellt på nätet, så kan du alltid hitta något i rätt prisklass. Många butiker håller rimliga priser vilket gör det lättare att välja ditt drömbord. Ett som ger det där lilla extra till sovrummet och som har plats för allt du vill ha till hands.

Ett litet bord med stor funktion i sovrummet. Det bidrar till ordning och reda, vilket ger dig ro för natten. I tillägg så är det snyggt, en viktig del av inredningen. Genom att välja ditt sängbord noga kommer sovrummet att bli komplett och inbjudande.

Vad har du på ditt sängbord?

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.