Logga 5tips

Pool & Pooltillbehör hos JF-Fritid

2017-12-27 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

JF-Fritid är en webbshop på nätet som har valt att fokusera sig på pool och pooltillbehör. Företaget levererar ut dessa över hela Sverige och har flera olika modeller för att passa ditt hem så bra som möjligt. Vissa har större plats och vill därför ha en större pool medan andra har en mindre trädgård och därför begränsat med plats. JF-Fritid har koll på det och därför erbjuder dem flera olika pooler i olika storlekar för att passa dig och dina önskemål.

Budgetpool

Budgetpoolen är en mindre pool som liknar den vanliga storpoolen, dock lite mer basic. Den är något grundare på 1,22 meter och saknar dem breda toppräls samt dem kraftiga stödbenen. Dock är det fortfarande en mycket bra och fin pool med kvalitén på topp. Det som gör att många väljer denna framför någon annan är såklart att den är något mindre och för dem som har begränsat med utrymme blir denna pool perfekt för dig. Även priset är såklart billigare och för många kan det göra mycket. En del har begränsat med pengar eller kanske inte vill lägga speciellt mycket pengar på en pool.

Storpool

Här har vi Sveriges mest sålda pool, Storpool. Denna pool är av toppklass och har allt du letar efter. Design, Kvalitet och pris i en perfekt kombination. Du kan välja mellan Delux paketet vilket ger dig rejäla filter med en kraftig pump samt alla tillbehör. Eller om du istället känner att du inte behöver allt detta kan du välja basic. Samma höga kvalité men med mindre utrustning och ett något enklare sandfilter. Du kan dock alltid köpa till tillbehören senare om du känner att du saknar något. Dock blir det såklart billigare om du väljer Delux-paketet jämfört med ifall du skulle köpa alla tillbehör efteråt. Poolen finns i olika storlekar, antingen om du vill ha en runt eller en oval. Se mer på sidan och vilken pool som passar dig bäst.

Nyckelord: , ,


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.