Logga 5tips

party guide Rhodos

2015-08-13 · Denna artikel finns i gruppen Resor och semester

Rhodos är ett riktigt party resmål, hit åker många tusentals ungdomar varje sommar för att festa och ha roligt. De flesta som åker till Rhodos stad är skandinaviska ungdomar, framförallt från Sverige och Norge. Detta beror på att den skandinaviska bargatan ligger i Rhodos stad.

En bra guide om Rhodos Party är viktigt för en lyckad festresa. För en ultimat festresa till Rhodos så är det nämligen inte bara att åka dit och göra precis allting. Oftast har man bara en eller två veckor och det gäller att utnyttja denna tiden till max.

Rhodos har många klubbar och många olika fester man kan gå på, nästan varje kväll är det någon klubb som har temafest. Detta är ju väldigt roligt kan man tycka, och visst är det så.. MEN, det gäller att välja rätt fester, annars missar man dem bästa festerna.

Rhodos nattliv erbjuder ett varierat utbud med skandinaviska klubbar och mer grekiska klubbar. Här finns till exempel Grabbarna Grus och Pepes Bodega. Som turist träffar man på otroligt många säljare under sin festresa på Rhodos. Därför kan det vara bra att ha lite kött på bena när man pratar med säljarna. Eftersom de är säljare så är det lätt hänt att dem lyckas övertala dig. Det är liksom deras jobb att få det att låta som att deras fest är den bästa i hela världen, men tyvärr är det inte så enkelt.

Många av festerna är bra, men det finns också några stycken som inte är värda att betala för, eller ens att gå på överhuvudtaget. I Party guiden till Rhodos kan man läsa om alla fester och klubbar i en party guide som är skriven av en kille som har jobbat på bargatan. Denna guide kommer vara lite som din bibel under veckan och med hjälp av den så vet du precis vad du ska tacka ja till och vad du ska tacka nej till för att få en så bra partyresa som möjligt.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.