Logga 5tips

Parajumpers varumärke kan erbjuda riktiga mästerverk

2014-06-25 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Parajumpers är ett samarbete mellan Ape & Service SPA och Massimo Rossetti efter en chans möte med en man tillhöra en ansedd räddningsteam arbetar i den förrädiska territorium Alaska. Idag signaturen representerar en referenspunkt för mode inom ytterkläder.

Parajumpers Sale, försäljningspolicy

Parajumpers är synonymt med jackor designade med mycket resistenta och hållbara element, som kan stå emot alla väderförhållanden. Den högkvalitativa uttryck tillsammans med en förfinad design har gett märket en prestigefylld roll i klädindustrin. Den försäljningspolicy Parajumpers ser öppnandet av flera butiker runt om i världen. Nyligen, med framgången för e-handel, har märket skapat den enda officiella e-handel, var man kan köpa de mest kända ledarna. Listan över portaler har tillstånd att sälja produkter PARAJUMPERS är tillgänglig på den officiella webbplatsen.

De nya våren sommaren Parajumper

Med ankomsten av sommaren varumärket har presenterat Parajumpers kollektionen 2014. Den föreslagna linjen erbjuder en rad innovativa ledare, med en hänvisning till de uniformer som levereras till fallskärmsjägare som tillhör den 210th Rescue Squadron. Kollektionen designad för män, kvinnor och barn är redan synliga på den officiella hemsidan.

För mer information om linje Parajumpers besök den officiella Facebook-profil.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.