Logga 5tips

Parajumpers, var varumärket föddes ur en passion för sport än Massimo Rossetti

2014-07-02 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Parajumpers idag identifierar en rad ytterkläder framgångsrikt över hela världen för sin förmåga att smak, bekvämlighet och styrka. Redovisat i alla världsdelar, har varumärket sitt huvudkontor i provinsen Treviso, särskilt i staden Segusino.

Parajumpers

Parajumpers erbjuder innovativa jackor utan att offra smak av de stora klassikerna

De föreslagna samlingar från Parajumpers, år efter år, alltid utgör en perfekt balans mellan innovation och tradition, omtolka klassiker i stil med sportkläder. För 2014 kollektionen har märket väckt den catwalken flera Firsts, identifierbar i ledningarna Californian e Featherweight. Mantlarna hos den nya samlingen skapas med användning av lättviktsmaterial, såsom nylon och jersey för erhållande av en tjocklek och en minimal vikt. Förutom de modeller föreslagna nya presentationen Parajumpers de stora klassikerna, de linjer som har bidragit till att göra varumärket en av de viktigaste i branschen. Bland de objekt som anses ikoniska symboler sticker ut linjer Masterpiece, Windbreaker e Super Lightweight tillgänglig tolv månader om året.

Parajumpers huvudpersonen i modemagasinet Vogue Italien

I den utgåva som publicerades i januari månad 2014 den viktiga hög modemagasinet Vogue Italien lanserat en tjänst som helt ägnas åt märkeskläder från Parajumpers. Projektet, möjligt tack vare ett samarbete mellan fotografen Dario Catellani och Athena Wilson, belyser chic look av kläder från modehuset baserade i Segusino samtidigt bibehålla egenskaperna hos stilen Sportswear.

Fler nyheter om världen av mode Parajumpers i den officiella kanalen Twitter.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.