Logga 5tips

Orter för metallproduktion

2013-04-09 · Denna artikel finns i gruppen Näringsliv, Orter, Regioner

I Sverige så är det få orter som har en så tät industrirepresentation av metallindustriföretag som Gnosjöregionens orter har. Här finner vi vackra platser som Smålandsstenar, Gislaved, Anderstorp och Gnosjö där stor kunskap finns samlad. Faktum är att en orter i Småland lista kommer att bestå av flera viktiga centrum till vilka företag från hela världen skickar uppdrag för att dra nytta av högsta kvalitetför utveckling av komponenter och metalldetaljer.

Delar för bilindustrin

När du hör namnet Anderstorp så tänker du kanske på riktigt snabba bilar men har du tänkt på att Gnosjöregionen faktiskt har kapacitet att ta fram dessa bilar och helt vanliga fordon tack vare den kunskap som finns inom metallutveckling? Här finns det verkstäder som tar fram viktiga delar för svensk bilindustri. Man kan ta fram allt från pyttesmå detaljer till större delar och se till att dessa är redo för montering med rätt färg och den ytbehandling som krävs för fordon.

Verkstadsindustri när den är som vackrast

En del kanske tycker att man inte kan säga att verkstadsindustri är vacker, och det är klart, en svarv kanske inte upplevs som konst av den som mest ser den som en maskin som utför ett tungt och slitigt jobb. Om man däremot riktar blicken ut från verkstadsgolvet till den miljö som omger Smålands orter så kan man inte säga annat än att verkstadsarbetet i småorter i Småland är både vackert och inspirerande. Sedan spelar det ingen roll om det handlar om Gnosjö, Gislaved, Värnamo eller Gislaved!

Småland

Skogsbrand i Smålands vackra skogar!

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.