Logga 5tips

Olika typer av klädskåp

2013-10-01 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

Klädskåp kan antingen innebära en garderob till hemmet eller ett skåp som används till ombyte på bland annat arbetsplatser, simhallar, gym eller skolor. De skåp som finns på jobbet och i gymnastiklokaler används för att kunna hänga kläder och förvara skor inför tränings- och arbetspass och är ofta funktionellt utformade. De har raka linjer och är gjorda i material som är lätta att torka av och hålla rena. Deras utformning är oftast smidig för att de ska kunna placeras bredvid eller ovanpå varandra för att ta upp så lite plats som möjligt. Vissa modeller är relativt små och ställs ovanpå varandra utmed väggar medan andra är betydligt rymligare och kan vara mellan 140 till 200 cm höga. Med klädskåp från Dinbox.se underlättar det för anställda att förvara arbetskläder när de inte är på jobbet och vardagskläder under arbetstid. För vissa skåp behövs nycklar medan andra har en nyckel och myntfunktion kombinerat.

 

Garderober finns i desto fler varianter. Eftersom garderober inte bara är funktionella skåp för förvarande av kläder under delar av dagen utan dessutom är en estetisk möbel, läggs ofta tid och pengar på att välja ut en passande garderob. Du kan hitta allt från stora träskåp med två dörrar, vackra detaljer utsirade i träet och med ett djup lika förundrande som garderoben i Narnia. Andra är mer minimalistiska med skjutdörrar, vittfärgat glas och vita, rena hyllor som framhäver klädernas material och färger. Vissa täcker en hel vägg och rymmer halva släkten, andra erbjuder endast fem hyllplan. Oavsett vad just du behöver finns en uppsjö av alternativ på internet, så sök och börja välja och vraka! Ofta kan du välja hembeställning och då behöver du inte ens lämna hemmet för att transportera ett nytt klädskåp till ditt hem, vilket kan vara tillräckligt tungt om det ska upp för en trapp i en lägenhet. Har man däremot en stilig man så är det nog inga problem!

Klädskåp

Bygg ditt egna klädskåp i trä! Med starka träskivor kan du enkelt bygga klädskåp och garderober som är exakt anpassade till just dina behov och utrymmet i ditt hem.

Nyckelord: , ,


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.