Logga 5tips

Nytt kök på en dag

2014-01-06 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

Vi är många som drömmer om ett nytt kök, men ganska få som verkligen har möjlighet att bygga ett helt nytt kök från grunden. Att riva ut det gamla köket och ersätta med ett nytt är en ganska kostsam historia som man inte gör var dag. Har du ett kök där det finns fullt fungerande skåpstommar, finns det egentligen heller ingen anledning att byta ut dessa. Du kan faktiskt få ett nytt kök ändå. Genom att byta ut dina skåpluckor och lådfronter kommer köket att kännas nytt och fräscht, utan att du behöver lägga allt för mycket pengar på förändringen. Med nya luckor kan du skapa det kök du drömmer om, eftersom det finns luckor i alla möjliga stilar och färger. Du kan få det där efterlängtade lantköket, eller kanske ett stilrent modernt kök är det som står på önskelistan.

Nya köksluckor och handtag

Att laga mat i ett vackert kök med nya, fräscha köksluckor gör njutningen ännu större. Med ett fräscht kök blir det dessutom trevligare att bjuda in sina matgäster och när de inspekterar köket kan man kanske få dem att hjälpa till med disken 😉

Att byta luckor är inte en besvärlig process, utan du kan få ett nytt kök på bara en dag, när dina luckor hängs på plats. Har du ett kök med stommar i standardstorlek är det inga som helst problem att hitta passande luckor. Men, du kan byta luckorna även om ditt kök har andra mått, eftersom det går att måttbeställa luckor för alla ändamål. Du kan få hjälp med monteringen, men vill du hellre göra det jobbet själv kan du klara det utan några förkunskaper. Allt du behöver göra är att montera dörrarna på sina gångjärn, och skåpet är klart.

När du byter luckor för att få ett nytt utseende på ditt kök, byter du förstås också till nya handtag.

Handtagen, som du kan köpa på www.barahandtag.se/kokshandtag-knoppar ger köket ytterligare ett lyft och är mycket viktiga för helhetsintrycket. Börja titta på luckor redan idag, och ta del av hela utbudet innan du bestämmer dig för hur du vill ha ditt nya kök. När du väl bestämt dig går det hela mycket snabbt, och du slipper alla bekymmer med förvaring och annat, som följer med en total renovering av köket.

Här får du hela den förändring som ett nybyggt kök ger, men till en mycket mindre insats, både när det gäller pengar och arbete. Du kan dessutom använda ditt kök under hela tiden. Du behöver inte ens tömma de skåp som ska få nya dörrar.

Mycket för pengarna, med andra ord, vilket ger många fler chansen att få det nya, fina kök man drömmer om. Med profiler, färg och ytfinish bestämmer du vilken typ av kök du får.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.