Logga 5tips

Näthandel med barnkläder, babykläder och prematurkläder

2013-02-15 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Vi på Småfrön Barnkläder tycker om färgglada barnkläder, baby och prematur. Vi har laddat butiken med olika färgglada barnklädesmärken, mycket av det är skandinaviska fabrikat som Maxomorra, Snoozy, Duns, Röda Hund, Eggkids och Kinamockaskogen. Men även andra klädmärken som Love Frankie och ekologiska Pololo finns hos oss tillhanda.

När man handlar i butiken kan man välja många olika betalningssätt. Välj mellan faktura eller postförskott, direktbetalning med kort eller banköverföring. Det går också att välja delbetalning. Alla utlandstransaktioner sker med Visa alternativt MasterCard eller banköverföring. Vi skickar samtliga orders inom Sverige med Posten AB. Vi föredrar detta alternativ då det är mest uppskattat och bäst för kunderna. Våra säkra betallösningar sker i samarbetar med Payson, Handelsbanken, Swedbank, SEB, Svea Ekonomi AB och Posten AB. Kundtjänsten finns både per telefon och e-post, öppettiderna för att handla är dygnet runt alla dagar om året.

Vi har allt som oftast rabatter och förmånliga erbjudanden i butiken, barnkläder på rea. Ni finner kläderna som är nedsatta i pris under kategorin rea barnkläder. Vill man få ta del av aktuella erbjudanden, kan man ansluta sig direkt till vår facebook-grupp. Där blir man automatiskt uppdaterad om rabattkoder, tävlingar, nyheter, Veckans Vara och barnkläder på rea. Först till kvarn! Är man osäker på storlekar finner man en utförlig storlekstabell för barn på sidan. Även varje enskild produkt i butiken innehar specifik information om saker som storlek, måttangivelser och tvättråd.

Vi säljer färgglada barn, baby och prematurkläder. Kläder för barn upp till 6 år, stort utbud av unisexmodeller ofta i ekologiska material . Har man frågor eller funderingar är det bara att skriva eller ringa till supporten. Varmt välkommen in i butiken önskar vi på Småfrön Barnkläder!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.