Logga 5tips

Mobilglas.se

2013-08-14 · Denna artikel finns i gruppen Service

Mobilglas är företaget för dig som snabbt behöver hjälp med byte av bilglas. Vi finns tillgängliga i hela landet, varje dag. Istället för att hitta lånebil eller be frugan skjutsa dig till jobbet då din bils glas gått sönder ringer du oss! Vi är hela Sveriges ambulans för bilglas. Efter ditt samtal kommer vår servicebil till dig och byter bilglaset direkt på plats. Oavsett var din bil befinner sig tar vi oss dit och räddar din ruta.

Vi hjälper dig med bilglas snabbt och säkert. Allt från Volvo till Austen Martin.

Vi hjälper dig med bilglas snabbt och säkert. Allt från Volvo till Austen Martin.

Du når oss dygnet runt på vår supporttelefon eller chatten. Oftast kan vi vara på plats och fixa din ruta redan samma dag. Vi vill ju inte riskera att du får inbrott i bilen i väntan på att vi ska komma till din undsättning! Medan vi pysslar om din bil kan du göra annat, titta på tv, surfa med telefonen eller ha ett kundmöte.

All vår personal har lång och gedigen erfarenhet från branschen. Vi kan byta bilglas i sömnen om så skulle behövas. Vi månar även om att personalen alltid ska vara på sitt bästa humör, detta uppnås med schysta villkor och god kommunikation på arbetsplatsen. Vi månar lika mycket om vår personal som om din bil. Hos oss är du och din bil i trygga händer!

Om du redan har en trasig ruta är det bara att du hör av dig till oss på Mobilglas för prisförfrågning, bokning eller andra frågor. Vi på Mobilglas tar hand om allt pappersarbete för skadeanmälan som tillkommer med försäkringsbolaget. Allt du behöver göra är att betala självrisken. En skadeanmälan för byte av rutor räknas inte till dina skadefria år med din bilförsäkring, så oroa dig inte för det. Det är alltid bäst att åtgärda även mindre problem som stenskott till exempel direkt, innan skadan blir större.

Så vad väntar du på? Surfa in på Mobilglas.se och anmäl ditt stenskott!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.