Logga 5tips

Mina nya däck

2014-07-26 · Denna artikel finns i gruppen Däck och fälgar online

Jag fick köpt precis innan jag bytte till sommardäck ett par Nokian Tyres Hakka Black med svarta fälgar. Personligen så tycker jag att de ser riktigt häftiga ut och varje gång jag kommer till bilen så tittar jag på mina däck. Men det är väl säkert sånt som ingen annan skulle lägga märket till. Även om jag tycker det vore omöjligt att inte lägga märket till mina nya däck. Men det gör helt klart att hela bilen ser bättre ut, men för den ovana, så är det kanske svårt att se riktigt vad det är som gör att min bil ser så mycket bättre ut än grannens bil. Men de nya däcken ser inte bara bra ut, de är också bra, med enastående prestanda och ska vara bland de säkraste däcken även om det inte skulle bli den bästa sommaren.

Säkerheten är viktig för mig, då jag vill inte riskera min omgivning eller de som befinner sig i min bil, men sedan så vill jag förstås inte att något ska hända med min BMW M5, för det vore väldigt trist. Att ha bra prestanda både i sin bil samt i sina däck, gör att det känns tryggt och säkert. Och sedan att de ser otroligt läckra ut på sina svart fälgar är ju bara bra. Jag använder bara denna bil på sommaren, men det gör att jag väntar på att sommaren ska komma så fort jag ställer av bilen. Men det gör också att den alltid har sommardäck, så att så fort solen börjar skina, så kommer bilen ut. Och i år så kom den ut tidigt och har redan varit ute en hel del på vägarna. Det är en fröjd att köra denna bil. Om bara bensinpriserna inte var så höga, så skulle det vara mycket bättre. Jag vet inte vad jag ska köpa då jag säljer denna bil, men i dagsläget så är det väl hybridbilar eller elbilar som gäller. Men jag skulle nog helst vilja byta mot en cabriolet, det känns som somrarna blir längre och längre. Så det är kanske dags att köra utan tak, för det är ju en känsla i sig.

Om du vill läsa mera om Nokian Tyres gå till: http://www.nokiantyres.se/dack/personbilar/sommar/

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.