Logga 5tips

Letar du efter ett pålitligt faktureringsprogram?

2014-03-19 · Denna artikel finns i gruppen IT och teknik

Det finns många sätt att effektivisera sin vardag som företagare, och ett utav dessa är att på ett enkelt sätt administrera firmans ekonomi och utgifter. Men för att kunna göra detta förutsätter det att man har tillgång till vissa verktyg och hjälpmedel. Det tillhör det förgångna att sitta och tragglas samt kämpa med siffror, jobbiga formulär eller struliga regler. Nu för tiden finns det så pass bra stöd som företagare att man på ett mycket enkelt sätt istället kan ägna sig åt sin kärnverksamhet.

Att fakturera kunder är ett moment som får många kan vara jobbigt och något man gruvar sig för. Har jag skickat fakturan till rätt adress? Har jag några innestående fakturor? När skall en viss faktura åt en särskild kund vara betald? Ja, frågorna och utmaningarna kan vara många. Lyckligtvis finns det en lösning på alla dessa administrativa svårigheter som egentligen bara tar onödigt med tid och energi. Fakturering kommer man aldrig undan, för det är trots allt så man överlever som företagare. Däremot kan man göra det enklare för sig, och det kostar inte särskilt mycket pengar eller tid. Nämligen att börja använda sig utav ett faktureringsprogram.

Genom att använda ett faktureringsprogram så underlättar man alla ovanstående punkter rejält, och man får en betydligt bättre insikt i firmans fakturor och fodringar. Ett sådant faktureringsprogram är bland annat faktura24.se, som bara tar ett par minuter att komma igång med. Där har du allting samlat på ett och samma ställe. Du hittar dina kunder, dina priser, dina skickade fakturor, dina förfallna fakturor samt en rad andra detaljer som kan vara nyttiga att ha koll på. Så om du likt massvis av andra företagare fortfarande sitter och skickar ut dina egna fakturor, sluta upp med det – överlåt det åt proffsen. Använd ett faktureringsprogram helt enkelt, och du kan vara säker på att det blir rätt redan från början.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.