Logga 5tips

Låna pengar till skidutrustning

2014-01-21 · Denna artikel finns i gruppen Ekonomi

Det är dyrt med skidutrustning och priserna skiljer sig mycket åt för att utrusta sig varje vinter säsong när ungarna ska ha kläder för skidresan. Syskonskaran växer och barnen blir äldre men växer ur kläderna till nästa årskull och skidsäsong. Varje vinter kräver att kläderna ska passa som handsken eftersom det är viktigt att säkerheten fungerar. Pjäxor, handskar, hjälm och skidor är viktigt att ha koll på för att storleken är korrekt och anpassad för att fungera tillräckligt.

Saknar du utrustning kan du hitta begagnade kläder via blocket eller lokala tidningar för att handla billigt. På facebook finns flera grupper som står till tjänst med second-hand-forum för detta och det hittar du via sök.

Låna pengar för Gekås

Alternativen är många och det finns numera sedan några år bra lösningar där du kan ta snabblån för din skidutrustning till barnen. Alla årskullar med ny utrustning blir alldeles för dyrt helt enkelt. Om barnen växer så det knakar får du också problem i puberteten och det är inte helt enkelt att komma undan om familjen planerat en resa och alla ska med. kläderna räcker inte till alla och man måste åka till Gekås för att handla riktigt billigt. Ett bra sätt är att låna pengar till detta och sedan sälja av inför nästa säsong. Priserna är så låga att du har chans att få tillbaka pengarna du lagt ut och samtidigt ha nya skidkläder till ungarna.

Billigt snabblån

Kostnaden för ett snabblån kan vara överkomlig om du är säker på vad du lånar till och hur du tänkt betala tillbaka. Kostnaden finns alltid publicerad i processen där du lånar och du förstår hur betalningsplanen ser ut med klara besked. Lånar du pengar bör du alltid vara säker på att du kan betala tillbaka pengarna när din betalningsavi kommer med posten. Det är viktigt för att hålla nere kostnaden för ditt snabblån och även ha koll på att det fungerar i din hela budget. Ditt snabblån får inte inkräkta på din normala ekonomi även om det gör ett litet klavertramp just för de kommande månaderna.

Håll koll på budget för utgifter och inkomster så kommer du klara återbetalningen galant.

Skidutrustning Skidstav Skidsemestercopyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.