Logga 5tips

Låna pengar till kontoret

2014-01-19 · Denna artikel finns i gruppen Ekonomi

Startar du företag och behöver låna pengar till material och prylar? Det finns flera lösningar att lösa problemet med snabblån, banklån eller blancolån. Ett snabblån är ofta ett lån du kan ta med låneföretag som inte kräver någon större säkerhet men gärna vill ha pengarna tillbaka inom en månad. Det innebär att du får en ok ränta och kostnad på några hundringar för att köpa de prylar du måste skaffa.

Startar du ett litet konsultföretag och är enskild näringsidkare är det inga massiva summor du behöver och kan ta ett snabblån för datorn, skrivbordet och skrivare om det behövs. Det finns många företag som bara behöver en dator för att göra jobbet och de flesta är internetrelaterade eller datorberoende. En fax är inte direkt någon apparat man använder längre men säg inte det. det finns säkert företag som använder fax också och inte kan göra jobbet utan det på något vis.

Återbetala samma månad

Låna pengar med snabb återbetalning gynnar många eftersom man snabbt blir av med ett problem man har och snabbt kan återbetala lånet samma månad. De flesta låneföretagen vill ha tillbaka sina lån inom 30 dagar till en mindre summa pengar. Det kostar inga jättesummor att ta ett snabblån utan det handlar om hundralappar vilket kan vara värt att ta ett snabblån för.

När du startar nytt företag kan det finnas många anledningar till att du inte fakturerat ännu men behöver prylar för att just leverera tjänster och måste ha en dator för att komma igång. Du behöver papper och vanliga kontorspärmar för att hålla koll på dina papper och ett skrivbord där du möter dina kunder.

Frilansare och entreprenörer

Tidigare arbetade jag som frilansare och entreprenör där jag bara satt på kaféer och arbetade och visst fungerade det till en viss mån men till slut blir det mer seriöst när man har kontor och kan möta kunderna på plats och man verkar mer seriös och genuin. Det handlar väl om en personlig styling och företagets profilering vilket kommer bli en helt annan artikel vid annat tillfälle.

Låna pengar till det nödvändigaste för att få ihop till första fakturan och betala tillbaka lånet så fort du kan för att undvika extra kostnader för förseningar och onödiga avgifter.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.