Logga 5tips

Låna pengar till huset

2014-01-30 · Denna artikel finns i gruppen Ekonomi

Köket är utslitet, lådor, dörrar och gångjärnen är utslitna och du minns att det är mer än 15 år sedan ni handlade nytt kök och investerade i huset senast. Det är dags för renovering och att investera i det gamla huset eller lägenheten och ett litet lån är en bra lösning. Det finns lika många lånealternativ som det finns låneföretag och dessutom ännu fler alternativ på hur du ska betala tillbaka. Normalt lånar du på momangen och har pengarna samma dag och krävs på pengarna inom några månader men som sagt summan och räntan kan avgöra vilket som fungerar för just dig.

Låna upp till 50.000 kronor

Med snabblån och sms-lån går det att låna upp till 50.000 kronor och ha pengarna inom ett par timmar för att planera hela nybygget och investeringen.

Pengar till kökLåna pengar till nytt kök

Det roligaste som finns är att låna pengar till huset eller att låna pengar till nytt kök med vitvaror, hyllor, luckor, spis och skåp. Alternativen är många på köksmarknaden och numera är det inte bara IKEA som spelar på inredningsmarknaden. Rusta, Elgiganten, K-Rauta och många fler är redo att ta emot dina pengar i utbyte mot ett nytt kök. Ett snabblån ger en frihet med pengar på fickan men också krav på återbetalning för att sköta ekonomin och vara skötsam. Det finns familjer som sätter det i system att låna pengar men det är egentligen bara slarv och ett oekonomiskt sinne som inte håller i längden.

Kökinredning och standarder

Köksinredning och standarder kan vara viktigt för dig som inte har koll men det är viktigast att mäta och förstå djup, bred och skåpstorlekar om du vill behålla en del av inredningen. Du kanske har lådor du vill behålla men som inte kommer passa om du beställer fel mått eller fel inredning och inte mäter från början. För det första måste du veta måtten på rummet du skall inreda. är det nytt kök på samma plats eller ska dy flytta köket till ett nytt rum. Då är det inte säkert att det blir samma typ av kök.

Drar om rören om du flyttar köket

Det är roligt att leka med tanken om att flytta hela köket eller vrida det men tänk då på att vatten och rörledningar inte passar och du måste dra om dessa för att passa det nya köket så klart. Du kanske vill ha en köksö där du också drar in ugnen och vatten med skölj och förbereder för fläkten som sitter i taket där du vill.

Planera hela förfarandet och bygget men glöm inte att planera finanserna så du vet vad det kostar, hur mycket du behöver låna och när du ska betala tillbaka ditt lån. Lucka till med ditt nya kök och var försiktig med att låna pengar. det kan bli dyrt om du inte vet vad du gör.

Vad kostar ett kökcopyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.