Logga 5tips

låna pengar och snabba lån

2013-12-16 · Denna artikel finns i gruppen Ekonomi

Låna pengar via snabblån eller smslån, då bör du vara säker på att inte hamna i trubbel och att du kan betala tillbaka inom avtalad tid. Att låna pengar medger ett visst ansvar för att det ska fungera och det är för att du själv inte skall hamna i trubbel eller låneföretaget ska behöva ta till åtgärder för att det ska bli dyrare att låna pengar än du hade tänkt dig.

Det finns massor av låneinstitut som ger lån till nästan vem som helst men det finns en hel del krav som låntagare att uppfylla. Före det första gör låneföretaget alltid en kreditprövning för att försäkra sig i din roll som långivare att dom får tillbaka sina pengar. man gör en undersökning på om du tidigare haft betalningsanmärkningar och säkerställer din identitet.

Låneföretag som lånar ut pengar har som affärsidé att låna ut till dig som snabbt behöver pengar inom samma sag och tillfälligt behöver en extra summa. Dessa tillfällen kan variera från julklappsinköp till alla hjärtans dag och det är ju förståeligt att man kan vilja lyxa till det ibland och överraska si kära eller helt enkelt resa någonstans för att komma bort och ladda batterierna. Visst är det härligt att man kan ta ett snabblån men ansvaret är viktigt och för att inte hamna i trubbel bör man inte vara helt black vid samma tillfälle eller i alla fall veta när följande inkomst trillar in och ha täckning ett tag innan det sker.

Den som inte kan betala i tid hamnar i betalningsproblem och det kan medföra att man även får betalningsanmärkning. Detta i sin tur ger begränsningar för hur man kan ta lån igen eller hur man ansöker om kreditkort och dylikt.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.