Logga 5tips

Låna pengar med snabblån

2014-01-05 · Denna artikel finns i gruppen Ekonomi

Det kryllar av företag som lånar ut pengar och det är en stigande handel med snabblån på Internet, snabblån och SMSlån. Fördelen är att man får en snabb tillgänglighet och man kan låna pengar genom ansökan genom ett SMS eller ansökan direkt på en webbsida. Processen att låna pengar är smidigt och det görs egentligen bara en ansökan och koll som innebär att låneföretaget kör en kreditprövning genom UC AB som är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag sedan många år.

Låna 3000 kronor

Du kan låna pengar med snabblån och gynnas som kund om du sköter dig och betalar tillbaka ditt lån inom det avtal du skrivit med företaget. De smålån man tar kostar några hundringar när lånet är betalt och du får lätt ta nya lån med lite större summor.

Låna pengar till vad du vill

Ett snabblån kan vara bra till mycket och gynna dig som snabbt behöver pengar för olika ändamål. Det kan vara allt från att du deltar i auktioner på nätet eller att du betalar av en skuld till att du åker på weekend breaks med din nya tjej. Det kan utnyttjas på tusentals sätt och det är egentligen bara du som sätter gränsen för lånet.

Det upplevs att snabblån används mest av ungdomar på ett negativt sätt men det beror mest på att man inte skött sitt lån eller betalning. Man hamnar i anmärkningsregister för att man inte sköter sig och det blir negativt för alla inblandade. Det finns flera fördelar med snabblån beroende på vad man vill använda det till och hur man sköter det.

En positivt sak är att man har pengarna på bankkontot samma dag man gör sin ansökan. Man ska tänka på att man betalar tillbaka sitt lån i tid för att inte hamna i onåd med låneföretaget och sköta sig för att kunna ta flera lån. Undvika att bli sen med betalningar för att inte hamna hos kronofogden.

Automatisera återbetalningen

Det är alltid låntagaren som har ansvaret för att låna pengar och man måste inse och vara säker på att man betalar i tid. En viktig del i betalningsprocessen är att man automatiserar inbetalningen för att inte bli sen. Då skapar du förtroende i företaget och dras inte med anmärkningar heller.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.