Logga 5tips

Infinity toapapper räcker längre

2016-06-13 · Denna artikel finns i gruppen Hygienprodukter, Övrigt

Infinity är engelska och det betyder oändlighet vilket känns som en utmaning då det handlar om toalettpapper. Nu är det dock så att Infinity toapapper är riktigt väl tilltaget och varje rulle kommer med så många meter att man slipper uppleva att dasspappret alltid är slut. Behovet av papper för toaletten som inte tar slut på en gång handlar inte bara om personlig hygien. Man måste ju även betänka att slöseri av detta papper inte är ekonomiskt eller särskilt bra för miljön så det finns all anledning i världen till att se över situationen därinne på toaletten och att byta ut lågkvalitetsrullar mot toarullar som räcker längre.

Infinity toapapper finns på plats

Man vet när det är Infinity toapapper som finns på plats för då slipper man irritera sig över att ständigt finna den där toapinnen tom. Det värsta är förstås när man redan är klar att ta hand om personhygienen för att inse att det just är tomt på pinnen och att det inte finns en enda rulle att skåda i rummet. På kontor så är det viktigt att man ser till att hela tiden förse toaletten med extra rullar för även den längsta rulle kommer att ta slut och då vill man inte vara den som blir utan. Det bästa är att se till att den som håller rent har en rutin där det hela tiden kontrolleras att det finns ett antal rullar på plats och helst då Inifnitys modell som är extra lång.

Ett bra dasspapper

Det kan tyckas vara ett skämt men inte vill vi se tidningspapper som dasspapper om vi inte måste. Numera så ska man inte behöva acceptera toalettpapper som smular och fastnar och som inte torkar på ett hygieniskt sätt. Man ska inte behöva vira flera kilometer runt handen för att slippa få smuts på händerna. Infinity löser detta med 2 lag och 670 ark så att man inte behöver oroa sig för situationen där man inte blir ren. Det är viktigt med bra papper på toan, och det både hemma och på jobbet.

God hygien och miljöfrågor

God hygien är av högsta intresse både hemma och på jobbet. Det är inte kul att tänka på vad folk gör om det strular med dasspappret så det är klart att man ska motverka obehagliga situationer genom att utrusta sin toalett på rätt sätt. Med Infinity toapapper så är det inte bara hygienen som tjänar på valet. Det här är också ett papper som klassas som ekologiskt vilket betyder att det spar på vår miljö på olika sätt. Man får många ark som räcker länge så man behöver inte beställa nya rullar i första taget och det är förstås också bra för plånboken.

 

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.