Logga 5tips

Hyrbilar i Spanien

2013-08-14 · Denna artikel finns i gruppen Flytta utomlands

Få länder i Europa är så populära bland svenskar som Spanien. Det är ett av kontinentens vanligaste resmål bland nordbor och erbjuder alla saker man kan önska sig av en turistdestination. Storstäder, landmärken, badstränder och god mat – allt går att nå om man hyr en bil. Med en hyrbil är du flexibel och kan stanna precis var du vill.

Man ser mycket mer av landet och har också möjlighet att se flera städer och regioner på samma resa. Att hyra bil i Spanien är dessutom varken svårt eller dyrt. Med en nätbaserad förmedlare som Biluthyrning24 kan du söka efter de billigaste alternativen på den ort du landar i.

Maspalomas Gran Canaria

Efter några dagar i solen kan det vara lockande att hyra en bil för att utforska de spanska bergen på Gran Canaria.

Hur länge hyr man en bil?
Det är helt och hållet upp till dig själv hur länge du vill hyra bilen. Det brukar bli ett billigare pris om man hyr bilen i en vecka istället för bara några dagar, men detta varierar kraftigt från fall till fall. Ett annat tips är att boka bilen några dagar i förväg, istället för att sköta detta på plats.

Ibland får man också rabatt om man bokar bilen via förmedlare som Biluthyrning24, men framförallt är det ett smart sätt att hitta det bästa priset och den mest lämpliga hyrbilen bilen när man landar i Spanien. Jämför alltid priserna så att du får ett så prisvärt alternativ som möjligt. På detta sätt har du och de du reser med mer pengar över till annat på semestern.

Glöm inte försäkringen
Att försäkra sig är alltid viktigt i det fall olyckan faktiskt är framme. Är man inte rätt försäkrad, kan en olycka bli kostsam. Jämför olika försäkringar när du jämför de olika hyrbilarna så vet du att du hittar rätt försäkring till rätt pris och rätt bil.

One Response to “Hyrbilar i Spanien”

  1. hyrbilar spanien | ordwebbplatser.eu says:

    […] Hyrbilar i SpanienFå länder i Europa är så populära bland svenskar som Spanien. Det är ett av kontinentens vanligaste resmål bland nordbor och erbjuder alla saker man kan önska … […]copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.