Logga 5tips

Husbilsdjungeln – hur ska du ta dig fram?

2014-09-10 · Denna artikel finns i gruppen Bil och motor

Husbilar är idag väldigt populärt eftersom det är ett perfekt sätt att ta sig runt när man ska campa eller resa under längre perioder. Eftersom det är som att åka runt med sitt hem har man oftast allt man behöver med sig vilket faktiskt kan göra att resorna blir betydligt billigare jämfört med om man skulle checka in på hotell vid varje stopp. Idag är husbilarna utvecklade i både säkerhet och komfort vilket gör det behagligare för husbilsägare att resa runt.

husbil och husvagn

Istället för stuga OCH husvagn kan man köpa eller hyra en husbil. Då får man det bästa av två världar.

Olika märken
Marknaden för husbilar har såklart växt med tiden, som i princip alla uppskattade uppfinningar gör. Tack vare det finns det idag en mängd olika märken att välja mellan. Nedan kan du läsa om några populära husbilsmärken.

Kabe har gjort stora framgångar tack vare smarta lösningar när det kommer till ventilation och värme. De har bland annat gjort ett unikt golvvärmesystem kallat VarioVent. Kabes fabrik ligger i Småland och där tillverkas ungefär 400 husbilar varje år där man ständigt fokuserar mycket på detaljer.

Hymer tillverkar sina husbilar i en fabrik i södra Tyskland och är ett av de ledande märkena på marknaden för husbilar sedan ungefär 50 år tillbaka. De har fått flera priser och utnämningar för vältillverkade produkter, en av modellerna har faktiskt blivit utnämnd till Årets Husbil 25 år i rad.

Hobby är kända för att ta fram husbilar med originella inredningar och tidslösa designer. De utlovar produkter som du kan ha glädje av i många år tack vare det pålitliga märkets höga kvalitet.

Adria grundades år 1965 och är idag en av Europas största husbilstillverkare. I Sverige och Finland är det ett av de allra vanligaste märkena och de har fått flera utnämningar och priser. De är kända för deras nytänkande husbilar som är bra ur både en estetisk synvinkel och när det kommer till säkerheten.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.