Logga 5tips

Hur funkar din hemsida?

2014-12-28 · Denna artikel finns i gruppen IT och teknik

Är din hemsida gästvänlig för dina besökare? Du kanske aldrig tänk på eller testar hur dina kunder upplever din hemsida.. Men hur funkar din hemsida fungerar är väldigt viktigt för att du ska få dina besökare att göra det du vill att det ska göra på hemsidan.

Fungerar hemsidan bra om du får väldigt många besökare samtidigt? Hur väl fungerar din webbplats
som du vill ha så många som möjligt att besöka, blir de kvar på webbplatsen och kommer de att återvända till er?

Detta kan vi hjälpa er att ta reda på!
Det är vad vi kan ta reda på för dig genom webbtester som vi erbjuder. Vi har en rigorös process för att testa alla väsentliga delar av en webbplats funktioner och aspekter av användbarhet.

Är det möjligt att hitta det är ute efter? Tillräckligt enkelt och snabbt? Är platsen talande design och därmed inbjudande nog för besökare att förstå budskapet på hemsidan?

Mobil hemsida
Är din webbplats tillgänglig för besökare som använder mobila enheter?
Fråga oss, vi vet! Vi har en checklista för mobila webbplatser och vad som bör vara med för att hemsidan ska fungera bra på mobiltelefoner.

Vårt råd är att man bygger webbplatsen med responsiv design där hemsidan anpassar sig efter skärmstorleken. Det gör att hemsidan ser bra ut på både mobiler och surfplattor. Tidigare hade man ofta en separat mobil hemsida, men det blir svårare att underhålla när man gör uppdateringar då det är två hemsidor som behöver uppdateras.

Kontakta oss på Binck, vi hjälper dig gärna!

Nyckelord: ,


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.