Logga 5tips

Hur du sparar på dina onlineköp

2013-04-07 · Denna artikel finns i gruppen Butikshandel

Hur kan du få rabatt på allt från onlineköp som kläder, elektronik, vitvaror, försäkringar och abonnemang till flygresor, utflykter och hotell. Är det en fråga som du har ställt dig själv kan det vara till nytta att läsa vidare.

Ofta när man handlar på nätet kommer det automatiskt förbi aktuella erbjudanden och kampanjer som försäljaren erbjuder. Eftersom det finns många konkurrerande företag ute på nätet kan man tjäna på att handla just på nätet. Dock finns det förutom de vanlig erbjudanden och kampanjer som de meddelar om på deras hemsida ofta även ett annat sätt att spara pengar på.

Den som gillar att shoppa gillar nog allt rabatt. Ute på nätet finns olika sidor som tjänar på att samla alla rabattkoder, kampanjer och erbjudanden på en plats. Detta gör det enklare för köpare som du och jag att hitta i den vilda rabattdjungeln. Att använda dessa koder är så klart helt gratis annars skulle du som köpare ju inte tjäna på det. Rabattsidor tjänar ofta på att du klickar på en rabattkod. Så med ett enda klick har du inte bara gett dig själv rabatt helt gratis men även bidragit till något företags framgång.

Så åter tillbaka till hur man nu får rabatt. Du beger dig till en rabattsida och på butik eller det du vill ha rabatt på. Om det finns något relevant kommer det visas i form av kampanj, erbjudande eller kod. Om det finns en kod är det bara till att kopiera och klistra. Klistra brukar man göra i kassan innan du betalar. Anger du koden kommer rabatten subtraheras från slutsumman av ditt köp.

Du kan verkligen spara på nästintill allting som finns. Ett flyg till Grekland, inträde till Gröna Lund, en god middag i centrala Stockholm, ett par nya dojor, bilförsäkring,  ett större badkar eller en upplevelsepresent.

Kanske söker du rabatt på dina vardagliga skönhetsprodukter. Då är det bara att leta efter en butik som Lyko.se och alla rabatt-möjligheterna visas. Prova på själv och spara pengar.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.