Logga 5tips

Hitta stort utbud av täckkjolar

2014-02-04 · Denna artikel finns i gruppen Butikshandel

Med den milda vinter som var i slutet av 2013 var det lätt att tro att våren skulle komma tillbaka och det inte skulle bli kallare än nollgradigt framöver. Men i januari slog väderleken om, snön började falla och graderna kröp i flera dagar i rad under minus fem. Efterfrågan på vinterkläder ökade snabbt och många kvinnor sökte efter en snygg och bekväm täckkjol. Men även om efterfrågan på detta vinterplagg är stort så speglas det inte av utbudet. I sportaffärer som Stadium och Intersport finns det några modeller av täckkjolar (eller termokjolar som de även marknadsförs som) men jämför man med utbudet på täckbyxor så är det snålt. Visserligen är byxan ett unisexplagg medan kjolen är mest för kvinnor men det är ändå inte helt självklart varför utbudet ska vara så litet när alla vill värma sina ben i vinterkylan.

Även online visar sig denna trend. Stora klädbutiker som Bubbelroom och Nelly har få, om ens några, täckkjolar. Detta trots att de är några av de största klädbutikerna online. Ellos har varierat under vintern med ett utbud av 1-3 modeller. Även det en negativ överraskning med tanke på dess storhet inom postordervärlden.

Tittar man mot naturorienterade affärer blir faktiskt utbudet något större. Det är lite oväntat då en kjol oftast inte förknippas med naturliv då man lätt och ledigt ska kunna klättra över hinder och röra sig snabbt och smidigt.

Det är detta ”problem” som sidan täckkjol.se har valt att försöka lösa. Den skulle kunna liknas med en mindre modeportal men med fokus på ett enda plagg. Här presenteras täckkjolar/termokjolar från en handfull olika onlinebutiker under ett och samma tak. Den som vill se det stora utbudet utan att behöva besöka en rad olika affärer kikar in för att snabbt få en överblick. Sidan har samlat kjolar från några av de större klädaffärerna online men även tagit in bilder på modeller som hittas på mindre butiker. En karta i orienteringsdjungeln för den som vill hitta ett stort utbud av värmande kjolar helt enkelt.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.