Logga 5tips

Hitta de husläkare som Stockholm erbjuder

2013-07-03 · Denna artikel finns i gruppen SPA och friskvård

Som nyinflyttad till Stockholm är det många nya intryck. Det första vi gör är kanske inte att ta reda på vart vi vänder oss om olyckan skulle vara framme, trots att det borde vara det. För att få reda på vart den närmsta husläkaren Stockholm har, sett från din nya bostad, finns det olika sökvägar. Datorer erbjuder kanske det bredaste urvalet men via telefon tidningar och bekanta går det också att få reda på information.

 

  1. Internet

På internet finns all information som kan tänkas behövas, även då det gäller de husläkare Stockholm erbjuder. Det finns olika sökmotorer för att hitta den som ligger närmast eller den husläkarmottagning som har det du efterfrågar. Det finns möjlighet att välja den mottagning och husläkare du vill ha. Du behöver med andra ord faktiskt inte vara skriven hos den som ligger närmast den egna bostaden.

 

  1. Vänner

Vänner är alltid bra att lyssna till. Vågar du prata om olika problem med dina vänner så har de säkert varit med om något liknande och kan rekommendera en bra husläkare runt om i huvudstaden. Det finns många husläkare som Stockholm kan erbjuda och skulle du mot förmodan inte bli nöjd går det alltid att byta vårdcentral.

 

  1. Vårdguiden

Vårdguiden heter ett magasin som informerar om nyheterna i din kommun. Vilka husläkare i Stockholm och dess kranskommuner har finns listade. Där står vilket distrikt du tillhör men som ovan nämnt du kan byta om du önskar. I vårdguiden finns även numret till vårdupplysningen. Dit går det att ringa vid eventuella frågor, det är öppet dygnet runt. Självklart kan du även ringa din husläkarmottagning.

 

Alla husläkare är utbildade och har tystnadsplikt, du kan med andra ord alltid känna dig trygg oavsett till vilken klinik du vänder dig. Serafen är en vårdcentral eller kvartersakut som ligger i Stockholm och har husläkare du där själv får bestämma vilka läkare du vill ha. De har även distriktssköterskor och BVC där du kan gå för att ta vaccination för ditt barn.

Husläkare ger dig ett gott hjärta

Husläkare i Stockholm kontrollerar bland annat att du har ett  friskt hjärta.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.