Logga 5tips

Handväska – en kvinnas bästa vän

2015-01-22 · Denna artikel finns i gruppen Butikshandel

I denna artikel kommer jag att gå igenom vad du bör tänka på när du köper din nästa handväska. Oavsett om du köper den i butik, så att du kan klämma och känna på den, eller om du köper din handväska billigt på nätet så kommer följande tips att hjälpa dig hitta din bästa vän.

Att köpa handväska i butik

Att köpa din handväska i butik kan för många kännas tryggt eftersom man kan klämma och känna hur mycket man vill innan man slår till. Du kan till exempel direkt se om färgen på handväskan matchar dina favoritskor eller inte. Eller om längden på bärhantagen passar även under vinterjackan. Du kan även prata direkt med personalen om du har några frågor eller vill jämföra mellan olika modeller. Nackdelen med att köpa i butik är dock att det är dyrare än att handla på nätet. Om du bor på en mindre ort så är troligtvis även utbudet väldigt begränsat och det kan vara svårt att få tag på en handväska som passar just dig.

Att köpa handväska på nätet

Att köpa din handväska på nätet kan på många sätt kännas väldigt befriande eftersom du då slipper trängas i butiker och slipper springa runt för att jämföra priser mellan olika butiker. Nackdelen är naturligtvis att du inte kan klämma och känna på väskan innan du köper den, många butiker på nätet har dock bra villkor gällande returer som möjliggör att du kan prova din handväska och sedan skicka tillbaka den om du inte är nöjd.

Hur ska man göra?

En kombination av att handla i butik och på nätet är enligt mig det bästa sättet att hitta en perfekt handväska till rätt pris. Om man som mig faktiskt tycker om att gå i butik, även om det är mycket folk, så är det bara roligt att gå runt mellan olika butiker. Att prata med personalen och skaffa mig en bra uppfattning om kvaliteten och funktionerna innan ett köpbeslut är för mig en självklarhet. När jag sedan hittat en handväska som jag älskar, så går jag hem och hittar den nätbutik med bäst pris. Väskan kommer då hem inom ett par dagar till ett pris långt under de som erbjuds i butik. Med dessa få och enkla tips kommer ditt nästa köp av handväska gå som en dans, och du kommer förhoppningsvis att hitta din framtida bästa vän.

 

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.