Logga 5tips

Gör Lindholmens flaggskepp till ditt kontor

2013-08-01 · Denna artikel finns i gruppen Service

Lindholmen Science Park är ett av Göteborgs mest expansiva och dynamiska områden, och en plats som omfattar allt från kontor och bostäder till filmstudior och hotell. Målsättningen är att området ska befolkas av över 30000 personer år 2020, och det är just nu ett mål som verkar mycket rimligt att uppfylla. Det byggs hela tiden nya byggnader för kontor och bostäder och det senaste tillskottet är Aurora, ett modernt och miljövänligt kontorshus på 9500 kvadratmeter och med 500 arbetsplatser. Genom att välja Aurora som plats för kontor till ditt företag, väljer man en av Göteborgs mest moderna byggnader som dessutom ligger i stadens hetaste område när det gäller företagande, teknologi och kreativitet.

 

Fördelarna med att ha allt på samma ställe
Områden som Lindholmen erbjuder flera fördelar för företag som väljer att förlägga sina lokaler dit. Dels så finns det praktiska fördelar, som till exempel gemensamma säkerhets- och bevakningssystem samt ett gemensamt datanät. Även sophantering sköts genom central styrning och man är även i full färd med att centralisera posthanteringen, allt är genomtänkt och planerat för det nya kontoret. Andra fördelar handlar om mindre mätbara värden, som till exempel att de som jobbar och verkar på Lindholmen får känslan av att man ingår i ett expansivt projekt och är en del av någonting nytt och progressivt.

 

Lindholmens flaggskepp har allt man kan önska av ett modernt kontorshus
Dels är huset byggt enligt Green Building-standard, vilket gör att det uppfyller moderna miljökrav. Byggnaden är anpassad för kontorsarbete och ytorna är öppna, fräscha och ljusa med god tillgång till naturlig luft och naturligt ljus. Ett stenkast från byggnaden finns det tillgång till restauranger med mat från världens alla hörn, samt det nybyggda hotellet Radisson Blu. Dra nytta av alla fördelar som kommer med ett nytt och innovativt kontorshus som ligger i en stadsdel som andas kreativitet och nytänkande och överväg kontorslokaler i Aurora.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.