Logga 5tips

Gästbok till bröllop – olika idéer

2013-08-12 · Denna artikel finns i gruppen Kärlek och bröllop

Om det är någon tillställning man verkligen vill kunna se tillbaka på i efterhand och minnas med glädje, är det bröllopsfesten. Att fotografera så mycket som möjligt är givetvis ett måste, men det kan också vara kul att införskaffa en gästbok till sitt bröllop. I denna kan gästerna skriva ner några väl valda lyckönskningar till brudparet. Detta är ett roligt sätt att föreviga ett av livets viktigaste och största ögonblick och kan vara ett fint sätt att minnas det hela på. 

Gästbok till bröllop – vilken typ väljer du?

Det finns massor av olika sorters gästböcker att välja på. En del väljer en gästbok med en bild på brudparet samt datumet för vigseln. Andra vill istället ha en gästbok utan bilder och föredrar en mer klassisk variant. Det finns så klart också många som vill hitta på något helt unikt som aldrig gjorts förut och därför väljer att skapa sin egen gästbok.

Den som helst låter ett proffs skapa gästboken kan hitta massor av alternativ på nätet. Eftersom tillställningen är så pass personlig, vill man ofta sätta sin egen prägel på den, och på många ställen kan man få sin egen omslagsidé tryckt. Kanske är det ett bra tillfälle att låta dina egna idéer till formgivning komma till uttryck? Det mesta är möjligt idag, och ni väljer så klart helt och hållet själva vilken gästbok ni vill ha.

Gästbok till bröllop – annorlunda idéer

En del väljer helt enkelt att låta gästerna fylla i boken när de anländer till bröllopsfesten. Andra låter boken skickas runt under middagen så att de får lite mer tid på sig att hitta på något personligt och vackert att skriva. Man kan också skapa en sida för varje inbjuden person, för att få gästboken lite mer strukturerad.

Hitta fina gästböcker på myHeart.secopyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.