Logga 5tips

Fruktkorg på jobbet

2014-06-17 · Denna artikel finns i gruppen Mat

Fruktkorg på jobbet kan idag avnjutas lönsamt av nästan alla tack vare internet. Det var många företag som skickar fruktkorgar till samarbetspartner, kunder eller till sina anställda. Det finns många skäl varför människor skickar fruktkorgar. Fruktkorg på jobbet är en otroligt innehållsrik gåva och den kan vara fylld med nästan alla typer av frukter.

Ingen kan äta upp en hel korg full av blandad frukt på egen hand, då är hon/han tvungen att dela fruktkorgen med andra på kontoret. Detta hjälper till att bygga relationer och förtroende på kontoret samt föra människor samman.

Vilken typ av frukt ska du skicka till dina kunder beror på vad du vill uppnå. Om du vill överraska någon då skickar du en exotisk fruktkorg på jobbet. Oavsett vad vill du uppnå, fruktkorg kan vara den perfekta presenten för företag.

Fruktkorg på jobbet

Godis eller fruktkorg på jobbet?

Fruktkorg är fylld med färska frukter och kan avnjutas av hela laget. Frukten är också mycket näringsrik och är ett utmärkt mellanmål. Frukten kan bidra med en energikick på̊ eftermiddagen samt bidra med näringsrika ämnen vi inte kan få i oss på̊ annat sätt.

De fyra mest populära frukterna på jorden, enligt de senaste siffrorna är bananer, äpplen, päron och apelsiner. Det är osannolikt att en fruktkorg på jobbet som är fylld med bananer, äpplen, päron och apelsiner inte kommer vara uppskattade på kontoret.

Det blir bättre om du väljer att inkludera exotiska frukter också. Apelsiner, äpplen och bananer hittas du på någon stormarknad, så varför inte välja några frukter som människor inte äter varje dag? Dessa korgar kan innehålla frukter som meloner, kiwi, papaya, mango, ananas, passionsfrukt m.m. Du kan inkludera lite nötter som är kaloririka och med nyttiga fetter tillsammans med frukter. Du kan få en mer välmående arbetsplats, om du bestämmer att skicka fruktkorg till sina anställda. Fruktkorg på jobbet kan göra dina medarbetare friskare och din arbetsplats mer produktiv. Alla kommer att uppskatta god frukt på jobbet, både kunder och anställda.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.