Logga 5tips

Fruktkorg – en populär present!

2015-01-01 · Denna artikel finns i gruppen Mat

Under de senaste åren har populariteten av fruktkorgar vuxit ganska mycket med hjälp av internet. Fruktkorg är en populär present till företag, har billigare leveranskostnader samt fruktleverans sker enligt önskemål med utkörning av fruktkorgar flera dagar i veckan. I denna artikel kommer vi att förklara hur man väljer rätt fruktkorg för rätt evenemang.

För jul, mors dag, årsdagar eller som företagsgåvor, kommer fruktkorgar låta nära och kära veta att du bryr dig även om du inte kan vara där. Fruktkorgsleverantörer på webben ger dig möjlighet att skicka fruktkorgar till nästan vilken adress som helst i Sverige. Och medan alla fruktkorgar fungerar som en tankeväckande gåva, är de inte alltid personliga. För att göra en korg personlig måste du välja ett arrangemang som innefattar mottagarens favoritfrukter.

Som du kanske tror, är det mycket lättare och billigare att skicka vanliga frukter som apelsiner, äpplen och bananer. Men vad händer om en person är allergisk mot dessa frukter eller helt enkelt inte gillar dem? Då kan du behöva söka runt lite för några mer exotiska frukter. Mango, grapefrukt, kiwi, meloner, papaya och ananas är bara några av de populära exotiska frukter som kan läggas till i fruktkorgar.

När du handlar en exotisk korg, bör du räkna med att spendera några lappar mer än för en vanlig fruktkorg. Det är också ett faktum att många av dessa frukter har korta växtsäsonger, så det kanske inte är möjligt att köpa dessa korgar under större delen av året. En annan viktig faktor är den faktiska storleken på korgen. Om du beställer företagsfrukt, måste du trots allt tänka på att skicka en väldig stor fruktkorg med ett fint arrangemang. Eftersom företagens korgar är ofta utformade för att delas av hela kontoret, bör storleken anpassas efter detta. För dessa korgar är det bäst att helt enkelt begära en mängd olika populära frukter, eftersom det är osannolikt att du kommer att veta vad alla gillar. Du kan välja mellan olika fruktblandningar såsom standard fruktkorg, premium fruktkorg eller ekologisk fruktkorg.

Slutligen bör du ta en titt på korgen själv. Om du skickar den till en företagskund eller affärspartner, kanske själva korgen inte spelar så stor roll.  Men tänk på att du genom att skicka fruktkorgar till affärspartners, förstärker din relation med viktiga kunder. Om du skickar fruktkorgar till nära vänner eller släktingar, kommer de alltid att uppskatta en fin korg. Dessa korgar kan ofta användas i hemmets trädgård för att samla färsk frukt och grönsaker eller användas som en dekorativ del i vardagsrummet. Slutligen kommer alla att uppskatta en fin presentkorg!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.