Logga 5tips

Fördelar med exponeringsställ i plexiglas

2014-12-27 · Denna artikel finns i gruppen Butiksinredning

Med plexiglas så kan man skapa riktigt vackra displayer. Det här materialet gör det möjligt att forma kupoler och unika hängsystem såväl som helt vanliga hyllor. Det här materialet väljer man av många skäl och det är också lämpligt då man vill ha lite större exponeringsställ med flera olika delar då det går att kombinera fint med många olika material. Materialet är också kostnadseffektivt och många upplever att det är snyggt då det påminner en hel del om glas.

Exponeringsställ i plexiglas

Att exponera sina varor bakom plexiglas kan vara ett vackert och säljande koncept. Lämpligt att använda plexiglas istället för vanligt glas om det finns risk att barn (och äldre) hanterar exponeringsställ och diskar ovarsamt.

Exponeringsställ som aldrig går sönder

Det som kanske får många att välja plexiglas hellre än vanligt glas, för de genomskinliga delarna av exponeringsställ, är förstås att man då slipper riskerna med att glaset går sönder. Plexiglaset klarar det allra mesta och det gör att man kan ha sin display stående på ett sätt som annars hade varit omöjligt. Man kan alltså säga att en väldigt stor fördel med ställ i detta material är att de blir mycket slittåliga.

När det kommer till det estetiska så är det förstås väldigt bra med genomskinlighet. Det här gör det möjligt med stor fokus på det som man presenterar och man kan använda sig av ljuseffekter på ett sätt som är omöjligt då man har partier som är gjorda av trä eller stål och som inte släpper igenom något ljus. Läs mer om exponeringsställ härcopyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.