Logga 5tips

Fettförbränning för bättre hälsa!

2013-12-10 · Denna artikel finns i gruppen SPA och friskvård

De flesta person vill gå ner i vikt. Åtminstone gäller detta personer som har ett stillasittande jobb och har kommit upp i en ålder då det är svårare att på naturlig väg göra sig av med all den energi man får i sig. Bara för att man går till gymmet betyder det inte heller att man förbränner fett. Här kommer några tips på vad du ska göra för effektiv fettförbränning:

 1. Ät mer protein
  Att äta mer proteiner kan vara ett effektivt sätt att öka sin förbränning. Genom att äta mer proteiner så blir det nämligen svårare för kroppen att direkt omvandla det du äter till fett, och dessutom känner du dig snabbt mätt.
 2. Drick vatten
  Att dricka vanligt vatten kan också vara ett bra sätt att få igång förbränningen. Dessutom kan ditt vattendrickande göra att du känner dig mättare, och att du därmed inte behöver äta lika mycket som tidigare.
 3. Träna vid rätt tid
  Om du ska träna så bör du inte träna direkt efter maten. Vänta istället ungefär två timmar innan du drar igång och tränar. Då kommer du nämligen att kunna förbränna mest fett.
 4. Promenera mycket
  En snabb promenad är ett av de allra bästa sätten om du effektivt vill förbränna fett och få en betydligt bättre kondition. Det fina med att just promenera är att du får till en riktigt effektiv, lågintensiv förbränning som vara länge.
 5. Drick te och kaffe
  Koffein är faktiskt riktigt bra om du vill förbränna mycket fett. Se alltså till att dricka mycket te och kaffe. Det kommer nämligen att göra så att du verkligen kan få till en bra förbränning under hela dagen.
 6. Glöm inte frukosten
  Detta är viktigt. Att äta en lagom frukost gör att du kommer igång och får tillräckligt med energi för att kunna förbränna fett hela dagen

Tänk på det är till för dig som vill gå ner i vikt, fettförbränning köper du billigt hos Sportkost.se!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.