Logga 5tips

Fem bra träningsredskap

2015-03-02 · Denna artikel finns i gruppen SPA och friskvård

Det är ju inne sedan en tid att träna och hålla sig i form och det finns en mängd olika träningsvarianter på olika typer av gym. Det är givetvis bra att ha ett abonnemang på något gym – även om det kostar en slant (men blir ju inte så dyrt per gång om man verkligen utnyttjar det..) och då har man ofta också tillgång till instruktörer.

Ett alternativ eller tom kanske ett komplement – är ju att också ha lite träningsutrustning hemma – om man nu har plats för det. Då behöver man inte alltid ge sig iväg till träningslokalen – som ju kan ligga olika långt från bostaden eller arbetsplatsen. Har man träningsredskap hemma så kan man ju träna i princip när man vill (och hur ofta man vill också…).

Här kommer 5 tips på bra träningsredskap att ha hemma:

  • Crosstrainern– mycket populär de senaste åren. Den ger både motions och styrketräning och hela kroppen får arbeta under träningen.
  • Löpbandet – också mycket populärt träningsredskap för hemmabruk.
    Många rullar tex fram löpbandet framför platt TVn
  • Motionscykeln – fortfarande populär även om den fått konkurrens av ovan nämnda.
  • Step-up brädan – tar väldigt liten plats och kan lätt ställas undan
  • Studsmattan – att ha utomhus i trädgården, populär hos barnen som idag har en tendens till för mycket stillasittandeLycka till med träningen och du – glöm inte äpplet och att dricka mycket!

 copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.