Logga 5tips

Få hjälp med trådbockning – 5 tips

2019-09-17 · Denna artikel finns i gruppen Bockning, Övrigt, Trådprodukter

Idag kan du få trådbockning från en svensk verkstad som jobbar snabbt och kostnadseffektivt. Men det kan vara klokt att betänka följande innan du lägger in din beställning…

5 tips då du behöver trådbockning

  • Hög kapacitet

Beroende på hur många komponenter du behöver och hur ofta kan det finnas behov av hög kapacitet. Undersök om du kan få trådbockning som lever upp till dina krav om volym såväl som leveranstider.

  • Mer än trådbockning

Då det kommer att behövas fler moment som till exempel fasning, gängning, svetsning och hålslag kan det vara klokt att få den hjälpen av verkstaden som bockar. Se till att beställa trådbockningen från en verkstad som kan sköta hela produktionen från start till slut.

  • Kvalitet på material

Se på möjligheter för val av material. Kanske är det dags att uppgradera. En bra verkstad kan ge viktiga råd och de kan guida dig till rätt material för dina komponenter.

  • Hög precision

Undersök om verkstaden jobbar med modern teknik och om de kan erbjuda hög precision. Med bättre precision minskas behoven av efterbehandling. Kanske finns det också teknik som förenklar montering.

  • Priser

Priset får betydelse. Om du behöver många komponenter och vid flera tillfällen bör det avspeglas i priset. Men tänk också på att kvalitet kostar mer än billig produktion. Med en lokal leverantör kanske du kan spara pengar på kortare leveranser och snabbare leveranstid. Det bör du också räkna på när du ser på möjliga leverantörer av trådbockning.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.