Logga 5tips

Expeditionsresor

2018-01-16 · Denna artikel finns i gruppen Resor och semester

Välkommen det är vi som är Expeditionsresor! Vi är ett växande expeditionsföretag och med fler och fler som tar ett intresse av vad vi håller på med gör att vi kan fortsätta fylla ut våra sidor med lite nya resor. Samt fylla ut vår kalender med några fler grymma äventyr.

Engagemang

Vi försöker ständigt sänka våra priser och alltid ge vårt allt när det gäller att göra era resor så trivsamma som möjligt. Kom dock ihåg att vissa av våra expeditioner är väldigt krävande och vem som helst klarar inte av allt vi kan erbjuda. Vi försöker ständigt hitta nya ställen med mindre extremt fysiskt ansträngande resor så att alla kan hänga med.
Något vi bestämde att lägga mer fokus på är våra sociala medier: Facebook och Instagram som vi ofta lägger ut våra senaste resor på. Det är riktigt kul att läsa alla glada meddelanden om hur kul dem hade uppe i Norge eller högt uppe på Kilimanjaro.

Risker

Även om vi inte har en fullbokad kalender så har vi ett stort engagemang till dem resor vi har och ser till att alla som bokat tid får all information som är nödvändig. Vi ser alltid till att gå igenom alla risker som kan tillkomma även om dem är få och handlar ofta ifall någon skulle komma bort från gruppen på något vis men det har inte hänt än så länge och kommer förhoppningsvis aldrig hända heller.

Alla som är intresserade av att komma bort från sitt vanliga schema, som vill träffa nya människor som har haft samma intresse och besökt samma ställe boka tid hos oss. Träffa våra kära guider och fota lite fina bilder och minnen till era äldre dagar för dessa äventyr dem varar för evigt.

Från alla oss till er hoppas jag ni kollar upp oss och ser om det finns någonting som intresserar er och att ni har en bra resa i sådant fall!

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.